1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2562031

Sv: Apropå nånting...
Missade matchen mot Modo, så såg precis klart den i efterhand.

Måste säga att jag är grymt imponerad av Max Sjöholm. Han spelar med en jädra pondus, vågar ta initiativ och har hyggligt bra teknik. Men framförallt har han ett fint spelsinne och tar ruskigt smarta åkvägar. Blir kul att följa honom framledes.

Tycker även att Erik Andersson ser bra ut. Rapp på skridskorna, kloka beslut, aktiv både offensivt och defensivt. Vänligen fortsätt så EA.

Som vanligt har Didde en lång startsträcka på försäsongen vad som gäller puckbehandling, inga lena handleder här inte. Men det kommer säkert ge med sig, och han lär kompensera det med ett betryggande fysiskt/defensivt spel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Håkkybåkky: Snälla upplys mig. Brynäs IF har precis förlorat en försäsongsmatch och hela världen vänds uppochner. Att man inte är fullt påkopplade mot Almtuna kanske har sina skäl?
Vi tar det igen. Försäsong, för-säsong. Varken mer eller mindre. Samtidigt så är det väl mycket bättre att förlusterna kommer nu än när serien har börjat. Jag blir bara så trött.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vet inte om någon skrivit detta tidigare men Timrå spelar 11 av sin 26 matcher hemma på en Lördag😃

Brukar det vara så många lördagsmatcher hemma under en säsong, detta borde kunna leda till bra omsättning om 42% av intäkterna är från publik är på en lördag!

Kan vi räkna med klirr i kassan och en rejäl ökning av omsättningen kommande säsong?
Kommentera