1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2562228

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Lägg därtill att han var yngst av alla ordinarie spelare, minst meriterad SHL/internationellt samt fyllde en väldigt viktig producerande funktion i de lägre kedjorna. Låter sjukt rimligt!

Sen har jag hört att det visst fanns ett kontraktsförslag från Timrå tills han mer eller mindre tackade nej för att välja det Modo gav. Alltså inte att Timrå drog sig ut för att han ville till DIF.
Men verkade vara en öm punkt det här med Walli, kan inte se att någon dissat honom så fundamentalt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Är det inte nog att det diskuteras om modo varje dag? Måste vi dra upp en diskussion vi hade i våras om en spelare som inte är kvar? Vad mer kan vi säga utan att upprepa samma saker?

Något nytt du tar upp empa är att Walli skulle valt Modos förslag över timrå. Men timrå tackade av Walli offentligt den 11:e april. Modo gick upp 30:e april. Fick Walli en kontraktförslag från modo redan innan dom var i final? Låter märkligt att han skulle föredragit det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Walli var bra hos oss och fyllde en funktion, det tror jag att de flesta är överens om. Han återerövrade ofta pucken högt och vi fick chans till fler anfall och målchanser pga hans ettrighet och energi. Tror som de flesta andra att Walli gjorde fel som bytte till Modo, han hade troligen utvecklats mer i Timrå. Vi får se hur det går. Jag känner att risken är stor att han inte kommer till sin rätta i Modo.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Man vet att vi har det rätt bra förspänt gällande truppen när vi sitter och tjafsar om en brunkare i 4:e linan 😎
Kommentera