1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2562239

Sv: Apropå nånting...
empa11: Är det inte nog att det diskuteras om modo varje dag? Måste vi dra upp en diskussion vi hade i våras om en spelare som inte är kvar? Vad mer kan vi säga utan att upprepa samma saker?

Något nytt du tar upp empa är att Walli skulle valt Modos förslag över timrå. Men timrå tackade av Walli offentligt den 11:e april. Modo gick upp 30:e april. Fick Walli en kontraktförslag från modo redan innan dom var i final? Låter märkligt att han skulle föredragit det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: En sak har du jävligt rätt i... det har varit lite väl mkt snack om nåt hockeylag från Övik här inne på sistonde. Var och varannan tråd handlar ju snart om ett förmodat bottenlag som nyss kravlat sig upp i SHL. Gäääsp vem bryr sig
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Walli var en bra spelare helt klart! Hedra honom för hans insatser och så går vi vidare. Synd bara att han försvann mot Örebro i kvarten. Hade hoppats på mer av honom där.


Hanzl ska tydligen vara klar för spel när säsongen startar nästa torsdag. Skönt att höra tycker jag iallafall. Då har vi fulltaligt lag eventuellt minus Wedin som är osäker en stund till.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Är vi inte i ett diskussionsforum? Klart att olika frågor avhandlas, speciellt när vi inte är i seriespel.
Man behöver ju inte engagera sig i de frågor man inte tycker är relevanta för sig själv antar jag.
Jag har def. inte dissat Walli f.ö. har alltid hyllat honom, men fick en känsla av att han valde bort Timrå för att få"ny omgivning". Men jag kan ju ha fel såklart
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Gällande det här med att klaga på vad som diskuteras: Fucking bidra med ett annat jävla ämne om du vill byta diskurs. Är så jävla less på detta konstanta klagande när det är skitlätt att göra något åt saken.
Uppenbarligen tyckte några att det var intressant att diskutera Walli, i brist på annat.

Det var de enda jag hörde. Klart han kan haft ett förslag därifrån, om han nu hade ett från DIF som Modo mötte.
Om det exakt var så vet jag inte, men det jag fått till mig var att han hade ett kontraktsförslag från Timrå som han inte nappade på.
Kommentera