1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582709 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2563562

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag konstaterar att det är förbannat roligt med surströmmingsderbyn igen!
Om man i mitt fall väljer att inte stirra på resultaten som kommer bli rätt trista en tid framöver så ser man ändå skönheten med dessa ”länsderbyn”

När man möter Löven så finns det visserligen också någon typ av derbykänsla men det handlar mer om hat och skador än om faktisk skön rivalitet.

Eftersom jag bor i Sundsvall så stöter man ju på gubbarna i Timrå lite nu och då och man förstår att detta bara är människor och idrottsmän som inte går runt och hatar andra lag, när jag tar med mig den känslan in i våra derbyn så blir min känsla att det handlar mer om hockeyfest, stora idrottsmän som vi ska vara priviligerad att se och fullsatta hus än om hat, hot och skador.

Nu är Modo nykomlingar så vi tävlar inte riktigt på samma premisser som Timrå gör denna säsong, ni har ett topp 6 lag enligt de flesta utom Jfk medians Modo får försöka rädda kontraktet.
Ser man till Modos och Timrås ungdomsverksamheter på både j18 och j20 så hoppas jag innerligt att vi klarar av att hänga kvar, för talangen som knackar på dörren underifrån I båda föreningarna vill jag gärna se i de kommande årens surströmmingsderbyn.

Väl mött!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gavelo: Talanger är ni sannerligen bra på. Tråkigt att Örebro och Skellefteå tog era -07 toppar
Kommentera