1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2563824

Sv: Apropå nånting...
J F K: Nu tror jag du får ställa undan spritflaskan ett tag och fundera på det här.

Statistiken du lägger fram är RÄTT. Den stämmer. Ingen tvivlar på det. Vi diskuterade däremot inte inslaget av tur i en sport jämfört med andra sporter, vi diskuterade inte variationen i resultat i hockey jämfört med baseball. Vi diskuterade Timrås chanser att ta alla 12 poäng mot Modo denna säsong.

Nästa gång du diskuterar om domaren är dum i huvet eller inte så ska jag bryta in med statistik som visar att det är mer sannolikt att en grävling sätter på en annan grävling än att grävlingen sätter på en bäver. Ungefär så relevant är din statistik för ämnet vi diskuterade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Statistiken J F K kommer dragandes med är inte fullt så irrelevant som du skojsamt kryddar till det.

Men den läggs fram på ett otydligt vis som hyfsat ofta skulle tolkas som ett försök till att "sätta dit någon", lite sådär paragrafryttande som en riktigt oärlig försäljare skulle smyga in en vaghet i ett avtal. Bara för att senare peka på vad denne "egentligen" menade och i sak få rätt i domstol.

Det är ju inte ett beteende som väcker beundran, om en säger så.

När det sedan duckas varför saker friseras fritt och övrigas intelligens konstant ska raljeras över väcker det istället allsköns frustrerade känslor hos folk, så jäkla onödigt.

Men men, det har i alla fall fått mig att överväga hur mycket tid en bör lägga här samt på vad. Och det är i sig en bra sak.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Om Timrå mot all förmodan förlorar två matcher mot Modo känner jag stor förtröstan över att det statiskt är helt korrekt Vilken vettig människa skulle vilja att statistiken ljuger?
Kommentera