1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581746 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2565864

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
roger_sundsvall: Haha jag gav det en chans. Men Hockeykväll är lika kasst som vanligt. Tror inte jag hörde mycket uppfyftande om Timrå förra säsongen heller ärligt talat.

-Frölunda har ingen offensiv
-Frölunda slarvar
Bla bla bla.

Inte ett enda ord om Timrå och vad de gjorde det bra?
Bara som att det var Frölunda som var kassa och att Timrå inte är värd att nämna som att man gjorde dom dåliga.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Sputnik: Jag lessnade på Hockeykväll och skickade in ett klagomål till SVT. Det är väl ändå dags nu med tanke på hur dåliga de är på att prata om Timrå i positiva ordalag.

"Hej!

Satt och kollade Hockeykväll och blev aningen besviken över hur matchen Timrå-Frölunda hanterades. Nu är jag visserligen Timråsupporter, men det var inte mycket om Timrå i den diskussionen. Väldigt mycket handlade om Frölunda, att de är guldkandidater och att de kan studsa tillbaka eftersom det endast är en match än så länge. Inte en kommentar om att Timrå spelade bra hockey, om att de t.ex. vann skotten med 37-16 (!) eller hur deras förstakedja var bland de sämsta på isen. Det fanns mycket uppsida hos Timrå men ändå rum för förbättring med tanke på förstakedjans insats, men det berördes aldrig.

Skärpning Hockeykväll."
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Sputnik: Det är samma med Aftonhoran och Expressen, bara fokus på att det är Frölunda som förlorade i rubriksättning och innehåll. Men låt dom foka på "storlagen". Timråstormen kommer drabba alla.

Egen konklusion efter matchen. Så här övertygande seger trots att DHL-kedjan haltar. Normalt sett 1-2 mål där i en normal match. Vad månde bliva...

Tycker OJ visar framfötterna. Stark, snabb och rivig. Mieho konstant småelak och in your face på motståndarna. EA och Bojan käkar rejält med puck. MPS och Hanzl, bärande
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Va heter programledaren på hockeykväll?
han är ju klapp Kass🥾
skön seger, nu sover man gott
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Sputnik: Aja men låt göteborgarna få den mediabevakningen så tar vi poängen istället. Att få lovord från Wikegård och Sanny är ju inget som krävs för att klättra i tabellen. Fortsätter vi att spela bra så kommer dom behöva förhålla sig till Timrå förr eller senare.
Låst ämne