1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582079 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2565942

Sv: Timrå IK - Frölunda HC 2023-09-14
Ja men så där då!

Curlat av en till premiär!

En seger i premiären…

Det syns tydligt att laget är intakt!

Nu ska man vara som sämst.
Innan känslan hos spelarna blir vassare.
Och det ser i det stora stadigt och fint ut!
Inga jävla skador och elände nu utan arbetsro och lagmoral på isen så blir det mumma det här!

Mina mindre trevliga iakttagelser:
Eronen kändes spänd och som om han inte var inspelad i laget. Torskade massor av närkamper och hade ett sopigt passningsspel på hälarna på lagkamraterna. Grymt fint att han fick balja i pp ändå! Hoppas han kommer in i det ordentligt och sänker ner sina axlar och bara kör ist framöver!

Frw hade särskilt i andra perioden hittat tillbaka till sin ovana att lämna backarna i omöjliga situationer när dom vinner puck i egen zon och det inte finns en tillstymmelse till lagkamrat att bolla med.

DHL + Hartmann… ja minus Lander för den jävla stjärnan måste vara det jämnaste och stabilaste spelarmaterial som stått på isen i SHL. Match in och match ut så är han fan konsekvent bra! Men kedjan hade svårt att komma loss.
Det blev kantigt och komplicerat. På tal om kantigt.
Har Hartmann problem med nerverna? För där var du inga silkes handleder precis…

Tror alla utom Lander behöver blunda, andas och njuta lite och lita på förmågan för det här blev inge bra när man åkte in och krympte ytor för varandra.

Det trevligare iakttagelserna:
Det är tryggt att se Timrå nu alltså! Maler och maler som Färjestad för i tiden! Man är med utan att bli ägda hela tiden och så fort man gör en tömmernes och drar en chansning så smäller i rövva!

Hanzl! Professorn lirkar igång 2023/2024! Smörpass, brytningar vunna tek och kliniska avslut! Välkommen tillbaka skäggtjeck nr 1!

OJ’s kedja kaxigt och satan vilken fart han har Johansson då!

Hållander spöade inte Tömmernes och Timrå vann inte med 4:1 men 4:2 och Lundin… ja han strippa Tömmernes brutalt bakom Dichov! Hanzl… ägde Tömmernes på årets första boxplay balja!

Jag är helt helt nöjd!

Premiären gjord nu maler tåget på! En match i taget! Låt västra stå KOKA!!!!!!
Låst ämne