1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581564 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2565967

Sv: Apropå nånting...
Zoogin62: MPS är pånyttfödd. Med förtroende och en passande roll är han hur bra som helst. Lite problemet med NHL/AHL-Spelare som kommer "hem" är väl att dom alltid förväntas spela högst upp i hierarkin oavsett vilken roll dom haft på andra sidan pölen. Orättvisa förväntningar av spelaren tycker jag, även om just MPS har en offensiv uppsida.

senaste exemplet är väl Larsson i brynäs som iprincip hade boyce roll då han spela i NHL och kom till brynäs som förväntad första center.

Då säsongen summeras är jag övertygad om att MPS kommer ha varit en av våra mest bidragande forwards. Han är snabb, stark och kan hitta målet. Oavsett om han spelar i andra eller tredje kedjan kommer han göra det bra, så länge han fokuserar på det han gör bra idag och inte får några tankar om att han behöver göra poäng.

Sen är det såklart väldigt tacksamt att ha en Hanzl på spelhumör vid sin sida. Jävlar vilken gigant han var igår!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ja Hanzl skakade väl av sig många tvekare i och med matchen igår.
3 poäng, uppvisade bra spelsinne och säkra handleder. Sen gick han även 70,59% i tekningarna (12 vinster av 17 möjliga). Hel och kry med en familj som landat lite efter tillökningen kanske gör att han är tillbaka på nivån för två säsonger sen?

Sen överlag ett jäkla bra jobb av laget. Hela vår centersida var väl i stort sett klockren? Erik Andersson kanske tar revansch på förra säsongen i år?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Vi alla förväntar oss, och vet att DHL kommer trampa igång, och vara vår spets. Men har vi den här backupen, som man ändå misstänkte men inte riktigt våga tro, då kan det här bli hur bra som helst:
-Pääjärvi i toppform, visar varför han typ har flest NHL-matcher av samtliga SHL-spelare.
-Mieho en dold räv. Kom in förra säsongen och hann mest försöka hitta en roll. Blytung.
-Hanzl tillbaka i 21/22-form med handleder mer ömma och närande än mammas tuttar.
-Lundin med det lilla genombrott vi väntat på. Ingen poängspruta, men ack så stabil och kämpande tredjecenter
-4e-kedja där OJ vill ta nästa kliv, Boyce en viktig kugge och inte bara har ett kontrakt för gamla vanor, EA snabb och gnuggande.

En riktig klassback någon gång i okt/nov om det här håller i sig och ja, vart ska man sätta gränsen för drömmarna?
Kommentera