1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581752 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2565976

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Ja Hanzl skakade väl av sig många tvekare i och med matchen igår.
3 poäng, uppvisade bra spelsinne och säkra handleder. Sen gick han även 70,59% i tekningarna (12 vinster av 17 möjliga). Hel och kry med en familj som landat lite efter tillökningen kanske gör att han är tillbaka på nivån för två säsonger sen?

Sen överlag ett jäkla bra jobb av laget. Hela vår centersida var väl i stort sett klockren? Erik Andersson kanske tar revansch på förra säsongen i år?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Fortsätter Hanzl så här så har han oavsett sin "ålder" nog 2 säsonger till i kroppen på riktig toppnivå i allafall.
Till rätt pris tycker jag vi förlänger i så fall, speciellt när han öppet sagt att han vill stanna!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Nu väntar Luleå borta imorgon kväll. Hoppas man fortsätter att trumma på framåt och inte drar sig tillbaka som i andra perioden. Anfallshockey är Timrås melodi! Nu måste man förhålla sig en del till det andra laget och Luleå är väl inte kända för att spela glad anfallshockey direkt. Känner att våra vinstchanser känns goda om vi inte slarvar som i andra perioden igår och spelar disciplinerat och trummar på. Sedan får gärna 1:a kedjan leverera och det tror jag att de kommer att göra.
Gustafsson drog in en slagga från blå igår. Där får vi se upp. Och för Omark såklart. Men det har de förstås koll på. Att börja med 2 vinster skulle vara guld värt.
Kommentera