1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567165

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
empa11: I matcher där vi bara försvarar så ser Svensson grym ut för han spelar konstant efter sina egna styrkor. Han var också vår bästa back när det gick som sämst under första året i shl. Så när han framstår som bäst så är det ofta ett tecken på att vi spelar för dåligt.

Jag gillar och tror på Rindell. Visst gör han fortfarande misstag för ofta men han har den svåra rollen i backparet att få ut pucken ur egen zon på ett bra sätt. När laget spelar dåligt så blir det en rejäl uppförsbacke som backarna måste styra upp. Svensson behöver ju bara spela sarg ut eller passa Rindell. På så vis så är det oftast Rindell som får "göra bort sig" i egen zon.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
John Cena: Någon backjakt i nuläget är dessutom inte aktuellt utan klubbens plan att täcka upp för Diddes skada är att lyfta fram juniorerna. Vilket såklart här och nu både är sansat och klokt. Däremot kan ju den här tiden få utvisa hur stort behovet av en backvärvning är i förlängningen
Låst ämne

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2023-09-16
John Cena: Har absolut inte gett upp något gällande Rindell. Han hade rätt djupa dalar förra säsongen med, när det inte klickade. Men likt förbannat såg man de överväldigande positiva med honom med.

Det som inte klickat nu, och det som oroar liiiite, är att han gör såna huvudlösa klantsaker. Att han inte är perfekt positionerad i defensiven jämt förväntar jag mig inte. Men när han slår 2-3 hysteriska indianare rakt upp på blå i samma match så spänner man ju skinkorna lite hårdare. Fumlar med puck på offensiv blå som vid flertal tillfällen skulle kunna bjuda på rent friläge.

Förhoppningen är ju att han bara behöver gnugga in sin stil lite. Finkalibrera så passningarna går till rätt adress och har rätt höjd. För förmågan har han absolut.
Låst ämne