1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567505

Sv: Apropå nånting...
Den här sidan är ju ett skämt. Om ALLA på sittplats stod upp och sjöng med så skulle det vara hur mäktigt som helst. Istället för att sätta sig ner och sura över att det är en tråkig låt.

Förövrigt så ska den där finnbacken vara klar på lån om han inte tar en plats i NHL. Tvivlar starkt på att han gör det
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
nectis: Helt rätt. I allt du skriver. Man måste få sittplats att engagera sig också helt enkelt! Hur får man till det?

Det är det mest logiska när det gäller Niemelä. Toronto har riktigt duktiga backar i sin organisation redan och det kan vara bra att han får en topproll här istället.

Just Niemelä tror jag kan få det lite svårt i SHL. Mycket fin skridskoreknik, säkert en av de bästa i SHL. Relativt bra passningar kommer från hans klubba. Hög hockey-IQ.

Det värsta med honom är att han tabbar sig i närkampspelet och försvarsspelet. Många gånger man funderat på vafan han gör. DET måste bli bättre på honom. Han har potential att krypa intill en topp2-back i NHL om utvecklingen går framåt i försvarsspelet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: låter spännande med finnen! För övrigt så står jag upp och sjunger på sittplats, hur det låter är en annan historia!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: Ja alltså i ett drömscenario som du målar upp så är Bä Bä Vita lamm bra som introlåt. Verkligheten är ju dock annan där många "företagsnissar", äldre människor och "coola" ungdomar går på matcherna och inte bryr sig ett jota om att sjunga med eller ens klä sig i rött. Personligen sjunger jag varje match från sittplats och klär mig i rött, men det är lååångt ifrån alla, om ens hälften... SÅ, med det sagt tycker inte jag "Timrå hej" fungerar om man jämför med typ Rögle där hela arenan skriker. I dagsläget blir det nästan en aning sövande stämning i arenan och jag håller verkligen med dom som säger att det "var bättre förr", kanske inte just sett till örnen men mer till stämningen, det var klasser bättre.

I dagsläget, med publiken som går på matcherna håller Timrå hej otroligt låg nivå enligt mig, tyvärr. En teori är också att själva melodin och texten är rätt avig och inte helt klockren, känns som svårt att få till en bra rytm i den jämfört med många andra lags hymner.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
nectis: Timrå hej är en dålig och fånig gammal låt som bara spelas för den ses som "klassisk" för vi har inga andra gamla låtar och flera supportar är i ett desperat behov av att försöka kopiera allsång från andra lag. Det hela känns så otroligt påtvingat.
Kommentera