1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2567510

Sv: Apropå nånting...
nectis: Timrå hej är en dålig och fånig gammal låt som bara spelas för den ses som "klassisk" för vi har inga andra gamla låtar och flera supportar är i ett desperat behov av att försöka kopiera allsång från andra lag. Det hela känns så otroligt påtvingat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Fånig är den inte.

Låten är klassisk. Sen förstår jag att det är en vattendelare. Kanske inte tillräckligt inarbetad för att gemene Timråfan ska tillskriva den som vår hymn. Där tror jag lite generation kan spela in. Jag är dock född 90, och när jag brände skivor i början på 00-talet så var denna alltid med som spår nummer 1 på mina ”HEJA TIMRÅ IK LAGET”-skivor. Men absolut, vissa skulle säkert hellre sjunga TIK POWER som intro, den är kanske mer peppande. Men då skulle andra lägret spy istället.

Lugna låtar behöver inte vara något problem. Som tagits upp tidigare kan vi se till Blåvitt, RBK, Bajen, Gnaget som alla mer har trubadurlåtar i lågtempo.
Men känner ändå att något kanske saknas i Jonny Cutz. Hur mycket jag än gillar låten är jag inte övertygad om den är optimal som introallsång.

Tycker vi ska köra säsongen ut. Försöka få med även ståplats att stå upp med halsdukar, och därefter utvärdera.

Ser för övrigt att ”Bra Sakt”-dinosaurierna på FB, som nyss moralgråtit över att klacken sjunger ”Hata Modo” också klagar på detta intro. Vad fan? Vad är det här för grupp människor? Trodde 100% de skulle älska denna låt. Vill de bara klaga för att klaga?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
John Cena: Nämen vi ber Ingela "Pling" Forsman och Arvingarna att slänga ihop en klatchig dänga så alla blir nöjda. Sen kan spelarna flankeras av ungdomar utklädda till örnar när de åker in. Vi säger så 👍
Kommentera