1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2567862

Sv: Apropå nånting...
Gorkyman: Precis. Och helt ärligt så tycker inte jag heller att Timrå Hej är nåt vidare. Men jag skiter i det om alla sjunger med för det är det som är poängen. Att vi har nåt som alla sjunger med i, unisont och mäktigt. Hur fan det låter är en annan femma. Sen kan vi pumpa på med upptempo i övrigt. Eller rättare sagt, sen s k a vi pumpa på med upptempo i övrigt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det vore såklart toppen om Timrå hej vore en låt som funkar som en supporterhymn. Problemet är att den inte är det. Främst för att fraseringen innehåller för många pauser, har för korta fraser och att tempot är för långsamt, vilket gör att klackens sång inte blir ihållande. Hymner behöver långa toner och/eller staccatofrasering för att skapa tryck.
Mot alla odds gör klacken ändå ett jävligt bra jobb med den.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Så sant, men så länge ingen annan "hymn" finnes så kommer jag iaf sjunga med. Ska upp och se länsderbyt för första gången på väldigt länge, faktiskt live öht, och då jalar i min brasa ska det sjungas.
Sen vet jag att det finns folk som jobbar på nya låtideer och ramsor men det dröjer innan det blir officiellt på någon onlinetjänst.
Kommentera