1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582064 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2568849

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Zäta75: Blev lite förvånad när man såg ang öltältet. 😁🍺
En lika skral insats igen o det kan braka loss efter matchen tyvärr...
Men för att undvika det får nu laget på ren svenska banne mig skärpa sig!
Tror helt enkelt man fick lite hybris med tanke på en bra försäsong o uppskrivna som man blivit.
Ödmjukheten är inte vad den borde vara.
Har ju alltid vart så sen 70-talet att när man vart lite favorittippade har det barkat därhän tyvärr...
Men nu är det hög tid o komma ner på jorden!💪

Nu finns inga ursäkter längre! DHL kedjan har ju vart bedrövlig som man mycket riktigt belyste på hockeykväll också och frågan om den är intakt imorgon?
Men Ante är ju ingen som ändrar i första taget(under match aldrig) så lär väl spela ihop imorgon men fortsätter det på samma sätt då måste det hända nåt.

Tror dock det blir ett helt annat Timrå imorgon vilket är ett måste för att bärga hem segern.
MoDo har ju inlett starkt så kommer bli kamp därute. Och just kamp vill jag nu se betydligt mer av👊💪.
Dahlén o Pettersson o även många andra måste våga sig in i skiten mer nu o smälla på lite o fullfölja vid närkamper.

Upp till bevis imorgon nu o visa att ni är ett bra hockeylag! Har inte råd med detta alibispel nåt mer. Nu åker vi mot 3 rödvita poöng!🏒👍
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Lomond: Klart vågat med öltält var min tanke också. Och från 14 dessutom, i strålande sol och 17-18 grader. Finns risk för ganska vältankat Västra stå när matchen börjar och då kan besvikelser mot just Modo bli problematiska att hantera. Hoppas verkligen att både representanter för oss och Modo håller sig i skinnet, vore tragiskt om det blev bråk och jävulskap. All negativ publicitet som följer med det är verkligen inget vi behöver nu
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2023-09-21
Lomond: Det gör ont i ögonen att se hur Timrå spelar hockey just nu, Med några öl i kroppen kanske det ser bättre ut? Som att en 5/10 kan bli en 10/10 klockan 03.15?

Nämen det är otroligt många frågetecken kring timrås spel just nu. Det är så otroligt jävla dåligt. Längesen man såg såhär dåligt spel i SHL. Finns inte någon plan alls i spelet och ingen som tar för sig. Vi skjuter puck och hoppas på det bästa.

Vi har absolut potentialen för att bli ett toplag men verkar vara en så otroligt värdelös spelplan som byggts upp då det inte är något alls som funkar. Päjäärvis intervju igår där han prata om att det är två anfallande lag och spelas mycket i båda zoner är en riktig modifikation av verkligheten. Skellefteå gör riktigt snygga anfall i vår zon, Timrå blundar och skjuter i hopp om att pucken ska hitta in men i själva verket träffar dom en motspelares benskydd 9 / 10 gånger. Vilket resulterar i en snabb och farlig kontring.

Hoppas det inte tar allt för lång tid innan det lossnar och dom hittar ett spel som fungerar... Så otroligt tråkigt att sitta och kolla på den här hockeyn.
Låst ämne