1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581550 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2573203

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Precis, det är ju en vågskål att slänga bort alla kulor man har, med förmodade sponsorpengar inräknat,med tanke på att det kan uppkomma skador på forwardssidan med. Då kanske man sitter där med att ha lagt allt krut på en back istället.

Det som kan tala för att Joulevi kanske kan komma till Timrå till "underpris" är väl om att det lockar med tryggheten kring Kapanen "och hela den biten" 🤪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tror det är rätt att ta in en back till. Forsmark kommer få speltid ändå om han fortsätter som igår, förmodligen på Svenssons bekostnad. Didde kommer med stor sannolikhet bli skadad igen, hans spelsätt är helt enkelt inte hälsosamt om man vill undvika skador. Sen kommer vi förmodligen få andra skador på baksidan också.

Forwards sidan känns aningen mer robust, hela 1a kedjan har ju knappt missat en match i sin karriär (minus hjärnskakning då, men det är mer en effekt av otur än något annat). Sen kan man täcka upp skador bland forwards med juniorer/lån och fortfarande vara jävligt starka. Vi har dessutom EP som kan täcka upp för skador på en center i både första och andra kedjan.

Näe, finns det pengar är det en back som ska in, det är vår akilleshäl och det säkraste kortet att spela är att stärka upp där bak. Alla andra lagdelar har redan ett stort A.
Kommentera