1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2575323

Sv: Apropå nånting...
empa11: Bättre, ja. Bra nog? Inte enligt mig, jag har i direkt kontakt med Timrå gett förslag på förbättringar, någon gång även här inne och på twitter och känner inte riktigt för att lägga ut vad jag tycker förbättringarna är just nu.

Kanske inte borde ha tagit den här diskussionen om jag inte är beredd att göra just det, men såg att min twitter (Razba) var med i skärmdumpen så kände att jag behövde förklara mitt perspektiv.

Kort om HV71 och Modo så kör HV All Access, typ 20 minuter ”bakom kulisserna” varannan vecka - att jämföra med vårt ”Bakom Tallarna” som har 6 avsnitt på ett år. Modo kör ”lunchtugg” och ”eftersnack” som livesändningar, HV kör sina lives också, något vi verkar ha slutat med. För att nämna två enkla exempel där jag tycker de är bättre.

Jag har inga problem med din kritik över hur jag uttrycker mig i vissa lägen, jag förstår den till och med. Men för att utgå från mig själv så brukar jag berömma också när jag tycker det görs något bra, går att scrolla igenom min twitter om man vill se det. Brukar dock vara mer att disskutera när något är dåligt.

Ja, i Eronen-situationen så tog jag i beaktning att infon har ”läckt” här inne över 24h innan och att ST gick ut med infon tidigare.
Ett mönster jag kände igen från tidigare då ST kan ha lagt ut en artikel med intervjuer av spelare, tränare och läkare för att Timrå ska ge officiell info två dagar senare. Sen slängde jag in en brasklapp med kritiken jag haft tidigare.

Nu gick Timrå ut med info typ en kvart efter jag hade skrivit det och då la jag en ny tweet där jag berömde att man gått ut med info.

Man ska också ha i åtanke att det ofta är en särskild jargong på twitter, vare sig man tycker om det eller inte. Det är 280 tecken att uttrycka sig på och då blir det ofta one-liners som summerar känslan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Och det är ju såklart helt ok att tycka, jag kan tycka förväntningarna är orealistiska ibland, men det är ju främst hur det uttrycks stundtals jag stålsätter mig mot.

Sen visste jag inte att det var du bakom printen, och bara för att förtydliga så riktar jag mig inte mot dig eller en specifik person. Det är ett visst sätt att uttrycka sig även i andra kanaler som jag tycker blivit för nedvärderande, och skapat någon uppfattning om att vi är klappsämst, på så otroligt många plan.
Sen blir denna diskussion lite fel då jag ofta kan köpa kritik mot kommunikation (när den är saklig), det här var just om dialog gällande Eronen, där jag helt enkelt ledsnade då det är så många parametrar för klubben att gå igenom än vad det är för ST, innan publicering. Den som kablade ut det först här kan ju rent krasst vara släkting till röntgenläkaren så vitt vi vet.

Och du har rätt gällande Twitter, det är en speciell jargong. Men denna gällande Timrås klappkasshet finns även på FB och ibland kommentarer på Insta. Det har denna säsong varit samma smått hånfulla tugg om matchtröjor, årsmöte, klubbdirektör, ispremiär osv.
Ibland känner jag bara att vi bör kunna hålla det mer konstruktivt, och framförallt nyanserat då vi inte är så sämst som det låter. Jag är inte lika tråkig på fest som jag låter, snarare skitkul.
Har även varit och fäktats på senaste tid över hur andra fans uttrycker sig över klacken och tifogrupp, så det är inte bara föreningen jag försvarar 😉
Kommentera