1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581773 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2575303

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Det tycker jag med, men saken hör väl till att det blivit mycket bättre? Och det är väl det här som blir skevt, vad exakt är det man förväntar sig? När kan vi förvänta oss att hånen slutar hagla? För just nu räcker inte Youtubekanalen, matchannonserna, uppladdningsvideor till.

Jag skötte matchrapportering och matchrapporter säsongen 2019-2020, ideellt av eget intresse bara för att tydliggöra min egen opartiskhet, och det är monumental skillnad sedan dess. Visserligen i 2 olika ligor, men bara hur frekvent man skriver nu och hur man formar innehåll är mycket proffsigare.

Vad är det Modo och HV71 gör som är så mycket bättre?

Givetvis kan man ha två tankar i huvudet samtidigt, jag har väl aldrig sagt att vi är en perfekt organisation. Det är HUR man uttrycker sig som är det stora problemet. Är väl helt rimligt att man ska kunna ta kritik kring det om man kan rikta kritik mot klubben i tid och otid.

Sen just detta med Eronen är jag fortfarande intresserad av, vad i denna hånfulla kritik mot klubbens hanterande är motiverad? Jag är genuint intresserad av vad man skulle gjort annorlunda.

”Om det är okej att uttrycka sig parodiskt, sarkastiskt och hånfullt mot spelare på isen som inte presterar, varför är det inte okej mot andra anställdas arbete i samma förening?”
-Denna fråga får du rikta till någon annan, då jag inte är ett fan av att man uttrycker sig hånfullt om spelare heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Bättre, ja. Bra nog? Inte enligt mig, jag har i direkt kontakt med Timrå gett förslag på förbättringar, någon gång även här inne och på twitter och känner inte riktigt för att lägga ut vad jag tycker förbättringarna är just nu.

Kanske inte borde ha tagit den här diskussionen om jag inte är beredd att göra just det, men såg att min twitter (Razba) var med i skärmdumpen så kände att jag behövde förklara mitt perspektiv.

Kort om HV71 och Modo så kör HV All Access, typ 20 minuter ”bakom kulisserna” varannan vecka - att jämföra med vårt ”Bakom Tallarna” som har 6 avsnitt på ett år. Modo kör ”lunchtugg” och ”eftersnack” som livesändningar, HV kör sina lives också, något vi verkar ha slutat med. För att nämna två enkla exempel där jag tycker de är bättre.

Jag har inga problem med din kritik över hur jag uttrycker mig i vissa lägen, jag förstår den till och med. Men för att utgå från mig själv så brukar jag berömma också när jag tycker det görs något bra, går att scrolla igenom min twitter om man vill se det. Brukar dock vara mer att disskutera när något är dåligt.

Ja, i Eronen-situationen så tog jag i beaktning att infon har ”läckt” här inne över 24h innan och att ST gick ut med infon tidigare.
Ett mönster jag kände igen från tidigare då ST kan ha lagt ut en artikel med intervjuer av spelare, tränare och läkare för att Timrå ska ge officiell info två dagar senare. Sen slängde jag in en brasklapp med kritiken jag haft tidigare.

Nu gick Timrå ut med info typ en kvart efter jag hade skrivit det och då la jag en ny tweet där jag berömde att man gått ut med info.

Man ska också ha i åtanke att det ofta är en särskild jargong på twitter, vare sig man tycker om det eller inte. Det är 280 tecken att uttrycka sig på och då blir det ofta one-liners som summerar känslan.
Kommentera