1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581772 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2575297

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker det är fullt rimligt att förvänta sig en förbättring på 8 år.

Växjö var ett exempel i mängden på hur mycket som hinner göras på 8 år. 8 år innan konkurshotet så är de allts flesta överens om att guldet hade varit vårt om vi inte torskat mot Modo, om du hellre vill ha det perspektivet.

Du har 3 roller som enbart handlar om kommunikation, grafisk design och content.
Jämför Timrås hemsida och sociala medier med andra klubbars i samma liga räcker med ”nykomlingarna” Modo och Hv71 för att du ska märka skillnad på hur saker kommuniceras, hur intresse skapas och närheten till spelare och ledare.
Sen har du en hel annan historia kring affärstrategier, erbjudanden, produkter osv men det kan vi prata om en annan gång. Det är bra att man gör mer, men om det fortsatt inte är bra så kommer det finnas kritik. Jämför med en bristfällig spelare, men han kämpar hårt. För i slutändan är det vad det handlar om i den här branschen, det är en gemensam skattkista som ska fördelas på kontorister, spelare, ledare och andra roller. Prestationsbaserad bransch och hela den biten.

Du får bli hur less du vill. Jag kan hålla två tankar i huvudet, jag kan glädjas över prestationer på isen - samtidigt som jag är kritiskt mot klubbens marknadsavdelning.

På samma sätt som frustrationen kommer för folk när Hardegård la den femte felpassen i en match för 3 år sen och gliringar om ”spela hardegård i 20 minuter till så löser det sig” eller all frustration kring Zajac & LaLeggia som gav oss en hel del grilingar och hån.

Om det är okej att uttrycka sig parodiskt, sarkastiskt och hånfullt mot spelare på isen som inte presterar, varför är det inte okej mot andra anställdas arbete i samma förening?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Det tycker jag med, men saken hör väl till att det blivit mycket bättre? Och det är väl det här som blir skevt, vad exakt är det man förväntar sig? När kan vi förvänta oss att hånen slutar hagla? För just nu räcker inte Youtubekanalen, matchannonserna, uppladdningsvideor till.

Jag skötte matchrapportering och matchrapporter säsongen 2019-2020, ideellt av eget intresse bara för att tydliggöra min egen opartiskhet, och det är monumental skillnad sedan dess. Visserligen i 2 olika ligor, men bara hur frekvent man skriver nu och hur man formar innehåll är mycket proffsigare.

Vad är det Modo och HV71 gör som är så mycket bättre?

Givetvis kan man ha två tankar i huvudet samtidigt, jag har väl aldrig sagt att vi är en perfekt organisation. Det är HUR man uttrycker sig som är det stora problemet. Är väl helt rimligt att man ska kunna ta kritik kring det om man kan rikta kritik mot klubben i tid och otid.

Sen just detta med Eronen är jag fortfarande intresserad av, vad i denna hånfulla kritik mot klubbens hanterande är motiverad? Jag är genuint intresserad av vad man skulle gjort annorlunda.

”Om det är okej att uttrycka sig parodiskt, sarkastiskt och hånfullt mot spelare på isen som inte presterar, varför är det inte okej mot andra anställdas arbete i samma förening?”
-Denna fråga får du rikta till någon annan, då jag inte är ett fan av att man uttrycker sig hånfullt om spelare heller.
Kommentera