1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581471 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2575282

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Krockkudde? Du drog själv upp ”flerårig frustration”, att vi haft en haltande organisation mellan 2015-2018 är väl inte så konstigt? Det ser väl alla att den både blivit bättre och mer aktiv efter det.

Vad spännande att du drar upp Växjö. Menar du att Timrå borde spelat ihop massa guld för att Växjö gjort det? Denna framgångssaga som saknar motstycke. Har bägge lagen haft samma uppbackning? Och vad exakt i deras kommunikation tycker du är bättre än Timrås? Gick in på deras hemsida och de har idag meddelat att de signat Brodecki, utöver det är senaste info en matchrapport från i lördags.
Inget om Sylvegård, inget om deras gedigna skadelista.

Vad exakt menar du innefattas av tjänsterna inom marknad? Att alla ska sitta och pumpa coola videos på Twitter? Mig veterligt ingår försäljning, affärsstrategi och kundansvar inom detta område. Jag har heller aldrig sett Timrå så mycket som jag gör nu i diverse sammanhang. Ge konkreta exempel på vad exakt som saknas, och som är rimligt för en förening med milt uttryckt ansträngd ekonomi.

Vi är äntligen tillbaka och slåss för andra säsongen i högstaligan, om slutspelsplatser. Men ändå detta konstanta jävla gnäll på precis ALLT!
Tillåt mig bli spyless. Jag hade säkert inte ens blivit det om kritiken var konstruktiv och välmenande. Men det är den otroligt sällan just nu.

”I den här specifika situationen så hade ju någon här info om att Eronen var skadad, att det var en fraktur och att skulle vara borta i 6 veckor.”

Det räcker med att någon känner en sjuksköterska på sjukhuset för att få denna info.
Hur menar du att Timrå skulle hanterat detta? Varit före ST? När får/kan man gå ut med detta? När stod detta helt klart? Det är väl ändå tränare/ledare som bestämmer när och hur saker ska kablas ut, sett till lagets och spelares bästa. Deras fokus lär han legat på träningen idag. Hur snabbt ska man förvänta sig att man kan vänta innan hånen börjar hagla?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Bra skrivet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag tycker det är fullt rimligt att förvänta sig en förbättring på 8 år.

Växjö var ett exempel i mängden på hur mycket som hinner göras på 8 år. 8 år innan konkurshotet så är de allts flesta överens om att guldet hade varit vårt om vi inte torskat mot Modo, om du hellre vill ha det perspektivet.

Du har 3 roller som enbart handlar om kommunikation, grafisk design och content.
Jämför Timrås hemsida och sociala medier med andra klubbars i samma liga räcker med ”nykomlingarna” Modo och Hv71 för att du ska märka skillnad på hur saker kommuniceras, hur intresse skapas och närheten till spelare och ledare.
Sen har du en hel annan historia kring affärstrategier, erbjudanden, produkter osv men det kan vi prata om en annan gång. Det är bra att man gör mer, men om det fortsatt inte är bra så kommer det finnas kritik. Jämför med en bristfällig spelare, men han kämpar hårt. För i slutändan är det vad det handlar om i den här branschen, det är en gemensam skattkista som ska fördelas på kontorister, spelare, ledare och andra roller. Prestationsbaserad bransch och hela den biten.

Du får bli hur less du vill. Jag kan hålla två tankar i huvudet, jag kan glädjas över prestationer på isen - samtidigt som jag är kritiskt mot klubbens marknadsavdelning.

På samma sätt som frustrationen kommer för folk när Hardegård la den femte felpassen i en match för 3 år sen och gliringar om ”spela hardegård i 20 minuter till så löser det sig” eller all frustration kring Zajac & LaLeggia som gav oss en hel del grilingar och hån.

Om det är okej att uttrycka sig parodiskt, sarkastiskt och hånfullt mot spelare på isen som inte presterar, varför är det inte okej mot andra anställdas arbete i samma förening?
Kommentera