1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581681 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2576940

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
kulltorp mfl: Ok, ja det låter ju som de rapporterar jag fått. Och det är ju inget uppseendeväckande att torska mot Sveriges f.n bästa lag med en backsida i spillror.

DHL.....antar att de avhandlats och analyserats grundligt. Landers agerande väcker onekligen frågor men utöver det undrar jag om det är hemvändarbaksmällan vi ser? En samling uppskrivna stjärnor som tillika är polare och åker omkring och väntar på att det ska lossna. Känslan är att självbilden är att de besitter vissa krafter som gör att saker och ting skall tillfalla dem gratis, att behovet av att göra skitjobbet inte omfattar dem
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
mikenomad: Tänk vad olika vi ser på hockey vi människor, TIK gjorde en hel fantastiskt match igår, DHL hade enorma chanser, Dalle sköt runt 8 skott, ribban, på målvakten och returer som Lander var nära att peta in flera ggr, Hållander sköt och bröt in flera ggr, skulle bara lägga in pucken la den rätt i plocken.
Problemet som jag ser det, dom vill så otroligt mycket att försvarsspelet blir lidande. En sak som absolut kommer att rättas till.
Mieho, Lundin och Svensson mycket bra, EP outstanding
Vi har ett mycket bra hockeylag som snart kommer att få ordning på grejerna.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
mikenomad: Å andra sidan ser ju hemvändare Pettersson betydligt vassare ut i år. Han var i min bok den ”stjärna” som gick knackigast ifjol.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
Jag antar att Antes mantra är nåt i stil med "Det kommer lossna. Så länge de skapar chanser är jag inte orolig"

Det sätter isf igång varningsklockorna hos mig iaf. Att åka runt och vänta på att det "ska lossna" är i min värld ett klassiskt feltänk. Om de inte skall splittras utan få fortsatt förtroende bör fokuset på deras hackande i spelet ligga på att de tar ett förjävla dåligt ansvar i övriga delar av spelet. Det som inte omedelbart handlar om att skapa målchanser och göra mål
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
mikenomad: Vad har ni för förväntningar på Juolevi och vem bör han spela med? Han spelar nog imorgon. Borde väl inte paras ihop med en junior direkt utan Rindell eller Lyytinen tycker jag
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Färjestad BK 2023-10-05
mikenomad: Har otroligt svårt att se att det skulle hända Lander. Typ alla andra: Japp. Men inte honom. Absolut ser jag att något inte riktigt klaffar, men hela hans persona är ju att göra skitjobbet, leda och kämpa. Får inte ihop att han vid 32-års ålder bara faller ur det.

Såklart min tagning, men känns som det är något annat där. Eftersom vi vet att Anton kört på förut även fast han varit skadad, håller jag inte alls det som en omöjlighet nu.
Låst ämne