1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582006 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2578766

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Synct: Tror också om det faller väl ut denna månad att han då har för avsikt att fortsätta här.

Det som kan sätta käppar i hjulet då är nog den ekonomiska biten. Men tror det jobbas för högtryck nu o fixa finansiärer. Och även om det naturligtvis kommer handla om mycket pengar så tror jag det finns bra chans att ro i land det.

Och Juolevi såg ju med tanke på den lilla tid o träning riktigt homogen ut o kommer ju bara bli bättre o bättre så hoppas verkligen det löser sig för då har vi förhoppningsvis en sista pusselbit mot högre höjder...😁🏒👍.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Jag förstår ärligt talat inte varför Juolevi skulle vara så dyr för. Han har blivit rejectad av Ducks och Coyotes alltså inte ens tagit plats i deras AHL-lag (Roadrunners och Gulls) det är för att översätta till Västernorrländska termer som att få dissen av KB65 och Töva Tigers.
Utöver det så är han oerhört skadebenägen och har inte gjort en hel säsong på väldigt länge.
Missförstå mig rätt nu, jag tror säkert han skulle kunna bli en viktig pjäs för oss och att inte ta plats i NHL-organisationer gör en såklart inte oduglig för SHL. Men för hans egen del borde möjligheten att få spela i ett stabilt(nåja) SHL-lag med många landsmän i en halvstor stad väga rätt tungt.
Nu är inte jag sportchef men iom den betting som det ändå innebär att satsa på en spelare så skulle jag i det här fallet förorda ett kontrakt med relativt låg grundlön med bonusar om vi tar oss till kvart-semi-final kanske ev poäng eller +statistikbonus där han har chans att casha in rejält om allt går bra. För jag ser det som en stor möjlighet att han kan trenda åt rätt håll hos oss men han är långt ifrån en garant sett till hans CV och skadehistorik.

Grundfråga: Varför skulle han vara dyr?
Låst ämne