1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2578831

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
Synct: Vilka klubbar tänker du på då? I Nordamerika skulle jag tro han är rökt om han inte skulle få en sjujävla skjuts den här säsongen var han än hamnar, som jag skrev tidigare: platsar du inte i Ducks eller Coyotes organisationer så platsar du ingen annanstans heller.
KHL tror jag inte är ett alternativ för en finländare men vad vet man. Schweiz då? Har dålig koll på vilka lag som har importplatser över men det är förutom en bra lön ett nedköp sportsligt. Finland? Ja, ska vara om han är hemmakär men dom matchar varken löner eller sportslig kvalitet. Kvartstår SHL (Tjeckien, Alpligan, Tyskland ser jag som osannolikt) vilka lag i SHL söker tvåvägsbackar just nu? HV såklart och några av de andra förmodade bottenlagen men dit vill man nog inte gå för att finna lugn och ro för sin karriärsutveckling.

I Juolevis fall ser jag helt enkelt den spelartyp han är som enda USP för tillfället. En sjujävla talang, högt draftad men som inte bevisat nånting i sin seniorkarriär och bör värdera lugn, stabilitet och spelglädje över hög lön den närmsta säsongen. Tror helt enkelt vi sitter i ett rejält bra förhandlingsläge då vi kan erbjuda det Juolevi tycks behöva medans han skulle behöva spela mer för att visa sig värd ett riktigt fett kontrakt.

I somras var Eronen ett frågetecken då han enligt Kapanen ”var dyr”, detta utan vad det verkar någon som helst konkurrens från högre ort om hans påskrift. Tror helt enkelt det är lite av ett spel för galleriet som Kapanen kör med här. Juolevi har ingen anledning att kräva en hög lön som jag ser det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
angeroath: oavsett vad spelare tycker och känner så har de ju agenter och jag garanterar dig att INGEN agent i världen skulle råda sin spelare att devalvera sitt värde bara för trivseln. Kommer HV med ett saftigt erbjudande så tar han det på inrådan av sin agent. Är jag synisk? Svar ja men man har fan inte råd att vara naiv längre
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2023-10-07
angeroath: Nu har väl dock också Madhawk gått ut med att Juolevi skulle "kosta en del" pengar när han gick ut med info om att han var på den Europeiska marknaden.
Jag tar det inte för otroligt att Juolevi kommer ligga kring 200-250K i månaden.
Låst ämne