1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581976 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2581154

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-10-12
När Wennerholm framstår som den nyktra i sammanhanget då måste ändå fundera över vidden av idioti i lotterinämnden.

Kollade på domen från Filip Sandbergs slag på linjedomaren arm tidigare i år.

I beslutet framgår att Fredrik Emwall var skiljaktig med nämndens övriga ledamöter med kommentaren att han bedömde situationen som en olyckshändelse.

I Lundins fall där han uppvisat en total likgiltighet inför den överkörde linjedomare är tydligen hela nämnden överens trots att det syns tydligt att direkt efter avblåsningen är Lundin framme hos ”offret” sedan pratar dom även vid nedsläpp.

Det är intressant att dom är helt överens om detta då det är felaktigt bedömt.

Jag skulle gärna vilja veta hur SHL och Hockeyförbundet tänker att dom kan utveckla sin nu korrupta nämnd till något vettigare…


www.svt.se/sport/ishockey/jonas-andersson-kritisk-till-disciplinnamndens-dom-mot-albin-lundin-pandoras-ask-oppnas--cjtqrk

SVT ser klart på saken och jag hoppas det får bli vad även RiN gör.

Det är vore otroligt intressant att få ta del av lotterinämndens beredning inför sitt beslut.
Kanske drog dom en lina kola eller ,5a jäger och mös till det lite?

Dom kan ju inte gärna ha betraktat video från incidenten iaf…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2023-10-12
Här är några citat kring Lundingate som är rakt igenom korrupta och lögnaktiga!



– De uppfattade inte vilken spelare det var som gjorde det. Om de uppfattat det skulle han straffats i matchen också, säger domarchefen Tomas Thorsbrink till Expressen.

Domarchefen menar att när något grovt nog för 3 matchers avstängning sker kan dom trots Lundins ursäkt inte förstå vilken spelare som var inblandad i den våldsamma skoningslösa hatfyllda attacken på linjedomaren?
En lögnaktig liten syltrygg! Thorsbrink kan dra åt helvete!


Från AB kommer detta saxat:
Lundin blev i dag avstängd i tre matcher för att ha kolliderat med en linjedomare i torsdagens match mot Örebro.
Disciplinnämnden har gjort sin bedömning utifrån de kameravinklar som finns att tillgå samt genom spelarens vittnesmål.
Den inblandade domaren har däremot inte hörts.
– I den här situationen är det ju situationsrummet som är anmälare och motparten är spelaren. Man kan tänka sig att det teoretiskt skulle vara intressant att höra domaren. Men sådan är inte ordningen. I det här fallet är det svårt att se vad han skulle tillföra. Den här frågan handlar om att bedöma avsikten hos spelaren. Det får bedömas vad vi själva ser på filmen. Vi har gjort vår bedömning av det och sett att det är en bestraffningsbar förseelse, säger Johan Nordin, ordförande i Disciplinnämnden.

Man har inte tagit del av domarens uppfattning utan Christer Lärkings…
TROTS DETTA:
Enhälligt beslut
I beslutet nämns även att Lundin uppvisade likgiltighet i situationen genom att inte ta någon notis av händelsen i efterhand.
-Om han hade visat större medmänsklighet menar ni att straffet skulle kunna bli lindrigare?
– Nej, medmänskighet vet jag inte... men hur reagerar man i en situation när man kör på domaren? Jag säger inte att det är den enda omständigheten men det är en omständighet av alla som vi tittar på. Vad händer i situationen precis innan kollisionen. Vad görs precis efteråt när han åkt på domaren? Det har en viss betydelse, det är vad vi skriver.

Ja… hur reagerar man? Lundin är sannolikt chockad så som linjedomaren i sekunderna efter händelsen… sedan söker Lundin upp domaren och de pratar och Lundin ber om ursäkt och linjedomaren upplyser Lundin om statusen ”no hard feelings”.

Lotterinämnden som företräds av Johan Nordin har alltså avgjort vad som inträffat utan att undersöka saken. Det är definitionen av korruption. Att godtyckligt utöva makt.

Jag noterar även formuleringen att lotterinämnden bedömer händelsen som bestraffningsbar förseelse.

Det förklarar Johan Nordins inställning till sitt jobb för lotterinämnden…

Här ska utövas makt! Haha!
Vilket jävla skämt! Skämmes era jävla muppar!
Jag hoppas så jävla innerligt att RiN tar dom här soporna i örat och att ishockeyförbundet sätter sig och verkligen ser över hur det ska kvalitetssäkras när lotterinämnden sammanträder!
Låst ämne