1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581731 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2586146

Sv: Apropå nånting...
Om jag har saknat Nubben? Inte alls faktiskt. Det Kapanen har visat upp hittills har imponerat på mig. Jag är övertygad om att vi inte varit i ett bättre läge med Nubben som sportchef.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nu har jag hållit käften i över en vecka, av återigen konstanta hån/klankningar/konstateranden av Nubben.

Inte någonstans senaste veckan, så fort han kommit på tal, har jag sett NÅGON flika in hur jävla tacksamma vi ska vara för denna man. Som slitit som ett djur och mer eller mindre jobbat gratis under våra mörkaste stunder med hot om konkurs. Behöver jag påminna om att han la grunden för det lag vi har nu, och höll oss kvar?

Jag för köpa att denna fäbless existerar, att berätta hur glad man är att han inte är kvar i vår klubb. Tro mig, vem, VEM vet inte just nu att denna skilsmässa nog var för det bästa?
När räcker det? Han är en av människorna som gjort att vi är där vi är just nu. Kan vi snälla bara nöja oss med att det var rätt i tiden att vi gick skilda vägar? Varför sparka på en klubbikon som redan ligger ner?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Men Nubben fick väl en rad chanser att visa upp sin extremt trötta och naiva taktik hos oss innan HV71 tacksamt drog nitlotten att vilja ha honom.
Det var v ä l d I g t länge sedan som Kent Norbergs kompisvärvningar var av det lyckade slaget.

Värvningen av Tomas Montén säger väl egentligen allt.
Kommentera