1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581724 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2593838

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Garpen är en kass tränare men sanningen är ju att de även har ett skitlag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Efter 16 omgångar har Timrå 26 poäng. Det är en takt på 84 efter 52 omgångar. Så något kvalspel bör det inte bli på det poängsnittet, dock har mina förväntningar varit högre och jag trodde nog att vi skulle haft en högre snitt minst 1,8 poäng per match vilket skulle bli 93 poäng efter 52 omgångar.

Vi snittar färre mål gjorda och mer mål insläppta än förra säsongen, dock med väldigt liten marginal. Så detta skulle jag säga är som förra året. Vilket även poängsnittet är.

Men med en homogen grupp och en kontinuitet i truppen som man inför säsongen sa att utvecklingskurvan kunde startar igång på en högre nivå, så fick jag i alla fall förväntan inför säsongen att denna skulle bli bättre än förra.

Nu ser statistiken ut så när som förra året. Så att denna trupp tagit kliv framåt anser jag inte stämma utan prestationen är som jag ser det identisk med förra.

Laget gör det bra, det är en tuff liga och att slå regerande mästarna två gånger visar på att det finns kvalitet i laget.

Det jag har landat i är att laget gör det bra och förra året hade vi varit nöjda med 26 poäng efter 16 omgångar baserat på förrförra säsongen. Och nu när den ungefär är likvärda med förra så upplevs den sämre men det är den faktiskt inte. Förra året slutade vi 5:a på 81 poäng och vi taktar nu 84. Vilket förra året räckte till en 4:e plats.

Nu tar vi ledighet och kan konstatera att vi startat på ett godkänt sätt och vi har det bästa framför oss.

Laget har nu två veckor på sig att prata, träna och hitta den där lilla skillnaden som gör att laget tar steg framåt.
Kommentera