1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581936 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2595753

Sv: Apropå nånting...
Nisse1: Dahlén är perfekt som han är. Det han behöver utveckla är sitt spelsinne som redan är topp i SHL. Och med spelsinne menar jag förstås i försvaret och mittzon.

+1% offensiv
+7% mittzon
+14% försvar.

Utvecklas detta så kommer han vara SHLs bästa spelare med marginal.

Det jag kommer ihåg från när jag spelade är att man får tillbaka det man delar ut. Sätter jag en hård tackling så kommer 5-6 spelare memorera numret på ryggen och göra samma sak mot mig om inte hårdare.

Dahléns ska inte gå mot sargerna och bröla. Han ska stå fri bakom, för där tänker han 3-4 scenario framför sig i hur han ska passa eller skjuta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Vilket seriesystem spelade du i :-) Skojar bara. Håller med om din analys och vad jag sett så år det ingen motståndare som memorerat Dahlens nummer. Däremot så står han ofta bakom motståndarnas målbur som du säger, men tyvärr då pucken är på väg in i egen zon. Innan du som läser detta börjar hyperventilera så vill jag bara förtydliga att detta är ironi. Om jag verkar kritisk så är det för att jag jämför med när han kan vara så urhjävligt bra (för sälla dock) Trevlig kväll
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Precis, han är en joker offensivt och ska fortsätta så. Däremot ska han jobba hem i försvaret, där räcker det ofta att låsa upp en klubba för att undvika ett baklängesmål. Nu gör han inte alltid det jobbet.
Kommentera