1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2604178

Sv: Apropå nånting...
Haha, detta vore ju ett nedköp deluxe om Hans Abrahamsson skulle få rätt i sin gissning. Ja för ta det för vad det är då han endast har det som en potentiell spaning.

"Anders Karlsson lämnar Timrå och ersätts av Challe Berglund."

I min värld hade det varit en mindre lyckad "Nubben lösning" om det skulle bli så. 😅🙈

Då hoppas jag hellre på Niklas Eriksson som också tas upp som en eventuell tränare på SHL marknaden framöver.
Om nu Ante inte blir kvar alltså.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Niklas Eriksson är nog mitt drömnamn, grym på att sätta ett tydligt försvarspel som isåfall skulle kunna bidra till ett tydligare spelsätt framåt. Sen tycker jag hans uppställningar av ut och ingångar är betydligt bättre än det vi har idag
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nu kanske jag svär i kyrkan, men det sjuka är att jag under ett par veckor faktiskt tänkt tanken att jag vill ha Challe som huvudtränare igen. Efter Kenta är Challe den som lyckats bäst i TImrå, dessutom fick han Timrå att spela en ruggigt rolig ishockey under sin tid här. Känslan är också att han fått en nytändning av det ökade ansvaret i Leksand. Och jäklar vad Leksand utvecklats sedan tränarrockaden där. Jag är inte alls främmande för att se Challe som huvudtränare igen. Nu tror jag inte det blir så, Ante K blir säkert kvar, men för mig kittlar det med Challe B igen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Challe har ju lyckats tidigare i Timrå, men vet inte om han är den bästa ersättare. Låt oss prata om ersättare senare och fokusera på denna säsong först.
Kommentera