1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2604184

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nu kanske jag svär i kyrkan, men det sjuka är att jag under ett par veckor faktiskt tänkt tanken att jag vill ha Challe som huvudtränare igen. Efter Kenta är Challe den som lyckats bäst i TImrå, dessutom fick han Timrå att spela en ruggigt rolig ishockey under sin tid här. Känslan är också att han fått en nytändning av det ökade ansvaret i Leksand. Och jäklar vad Leksand utvecklats sedan tränarrockaden där. Jag är inte alls främmande för att se Challe som huvudtränare igen. Nu tror jag inte det blir så, Ante K blir säkert kvar, men för mig kittlar det med Challe B igen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Jo jag har absolut ingenting emot Challe. Det var ju dock en helt annan hockey då och jag känner väl egentligen att jag helst vill ha en tränare i tiden så att säga.

Jag avvaktar lite med Leksands "förändring" ändå då det inte är ovanligt med lite ny energi när det kommer en förändring sådär.
Challe är säkert duktig på att få laget att dra åt samma håll och spela enkelt för att hitta tryggheten. Men det är ändå nått helt annat att vara förstetränare på sikt kan jag känna.

Challe känns som en nödlösning för mig, speciellt då han uttryckte för nått år sen att han inte ens var intresserad av att vara hockeytrönare längre.
Kommentera