1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581612 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2605906

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
JanneH: " Vinner man en match så är det SM Guld och förlorar man en match så är det kvalserien", citat Jonte Dahlén i dagens ST angående att han fått kritik från supportrar på i sociala media (finns det osociala media också?)"

Det där är ett slentrian svar som jag inte gillar och som inte heller svarar på frågan som ST ställer. Istället för att prata om egen prestation, som var frågan, så blir det en halmgubbe.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Patrick Polly: Jag förstår att han blir rutten på det. Det är in your face på en karaktär som bygger mycket på kärlek och lojalitet.

Det faktum att det rasat in mål i röven när Dahlén varit på isen går inte att trolla bort.

Domustrappan avhandlade detta med ju senast och jag står fast i min uppfattning att Dahlén kan bättre och skulle behöva brinna mer för de defensiva momenten.

Offensivt är det mer acceptabelt. Han lastar på utav bara fan med avslut och hamnar ofta i protokollet och mer går det inte att begära av honom i den delen…

Har det sett illa ut 3 matcher så skrivs det inlägg även av mig som utgår från att det den fjärde matchen kommer se ut som det gjort när det varit illa.
När det varit det några matcher så saknar jag romantiken i känslan som fanns kring Timrå i HA! Det var sådan jävla vinnarmaskin i laget då.

Nu när man styrt upp spelsättet, tråkat till det ordentligt och tätat bakåt i större utsträckning så har man fått visa varandra i laget att det finns bättre/effektivare sätt att ta poäng. Sedan hoppas jag att man hittar en lite mer balanserad nivå på defensivt fokus…

Känslan är sjukt mycket trevligare idag än för en vecka sedan. Och det är ju så med sport generellt! Resultaten är 80% av produkten!

Och nu:

Grattis till Forsmark som vinner veckans ass med sin fina framspelning till Petterssons helhjärtade mål förra veckan!

Bra Simon! Keep it up!
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Patrick Polly: Jag håller med om att han kanske kunde gått in lite mer på sin prestation. Varför han tror vissa saker inte funkat bra.
Dock påtalar han ju flera gånger att han varit inne på för mycket baklängesmål. Så nog är han medveten.

Gällande citatet är ju det dock en korrekt skildring i många led, och inte en halmgubbe. Viss kritik är mer nyanserad, och så ska det ju såklart få vara. Men det är jättemycket himmel/helvete med, och inte mer än rätt att han synliggör det. Vi alla vet väl hur mycket avgångskrav som flyger vid förluster?
Fans måste också kunna ta kritik/feedback i sitt agerande.
Låst ämne

Sv: Färjestad BK - Timrå IK 2023-11-30
Patrick Polly: Fast jag såg efter senaste matchen mot Rögle på FB personer som frågade var Jonte höll hus, är han skadad, har han en formdipp... och då gjorde han ändå mål mot Frölunda och leder vår interna målproduktion. Vissa klarar inte ens av en match utan att gå bananas. Det gäller även här inne.
Låst ämne