1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582388 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2608882

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
Bee: Exakt och precis. I Hockeyallsvenskan hade ju Albin rollen som en offensiv forward tillsammans med Dahlén och Jens Lööke och den uppgiften skötte han med den äran!

Betydligt tuffare för honom i SHL förstås, med ett betydligt tuffare motstånd och inte heller samma roll i laget, där spel tillsammans med oerhört trubbige Pano Mieho och en tyvärr allt sämre Sebastian Hartmann inte direkt ger hans offensiva krafter särskilt mycket syre. Nej, det är mera spela 0-0 och försöka kötta så mycket som möjligt helst i motståndarlagets defensiva zon som gäller. Det var precis därför som jag njöt så jävla mycket av bytet där han fucking ALDRIG gav sig! Mera sånt Albin!!💪🫵👍
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
Fan jag håller inte med!
Jag tycker att Albin är en riktigt bra center, för en säkert ganska billig peng. Kämpar stenhårt, bra positionsspel i defensiven, skicklig närkampsspelare, ibland rent av omöjlig att ta pucken ifrån, startar ofta långa anfall i offensiv zon. Kommer vara oerhört nyttig i ett eventuellt slutspel. Kan han paras ihop med en forward som kan kapitalisera på den offensiva zontiden Albin skapar, så har vi en grym tredjelina.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Malmö Redhawks 2023-12-02
Rip Kirby: Hade inte allt för stora förhoppningar på Albin om jag ska vara ärlig. Han kan vara gubben i lådan ibland och göra geniala saker men oftast rätt begränsad i sitt spel, precis som förväntat. Hoppas att han kan vara lite jämnare framöver. Hartmann däremot tycker jag har gått ned sig med varje säsong han spelat i SHL. Det är något som skaver riktigt ordentligt där. Han steppade upp lite i slutet av matchen, men i det stora hela saknar man den gamle gode Hartmann som vann närkamper och retade gallfeber på motståndarna. Tycker mig se lite för lite av den varan från hans sida. Det är som om han inte riktigt orkar spela klart situationer.
Låst ämne