1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582178 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2609076

Sv: Apropå nånting...
Från Hockey News:

hockeynews.se/articles/31526/

3 Timrå. Har dominerat så gott som varenda match den här säsongen utan att få utdelning. Men den senaste tiden har puckarna börjat studsa rätt och det har lett till fyra raka trepoängare, bland annat mot Frölunda och Färjestad på bortaplan. Två resultat man verkligen inte skojar bort.
Det här kan bli riktigt bra om Jonathan Dahlén börjar spela lite mer för laget och lite mindre för sig själv. Jag vet att han hemskt gärna skulle vilja flytta till Schweiz men jag tror inte att han kommer att ta sig dit så länge han skjuter på allt som rör sig och sparar på krafterna i hemarbetet. Även scouter för de schweiziska lagen har ögon som de använder till annat än att läsa statistik.
I dagsläget har Timrå åtta poäng upp till Färjestad i toppen av tabellen och julen börjar närma sig med stormsteg. Det ser svårt ut, men jag har ändå lite förhoppningar om att 19-oddsaren jag rekade i vår spelshow i början av september, att Timrå får fira jul som serieledare, ska sitta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Hur mycket sanning ligger det egentligen i att Dahlén skulle vilja flytta till Schweiz? Visst, det finns pengar därnere och Schweiz är säkert ett bra land att bo i, men idrottsligt vore det att ta ett steg neråt.

Chanserna att bli etablerad i Tre Kronor och få spela ett VM är större om han spelar kvar i Sverige. Och med tanke på att han faktiskt bara är 25 år så skulle en kanonsäsong kunna innebära ytterligare en chans i NHL. Att flytta till Schweiz skulle, i alla fall i mina ögon, vara som att säga "ok, det blev inte bättre än såhär.".
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Kritiserar att Jonte skjuter för MYCKET, haha. Han ska skjuta, då trillar puckarna in. Jävla tomte. Tycker t.o.m han ska skjuta mer i PP och inte passa runt den extra gången.
Kommentera