1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581440 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2609577

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag tror framförallt de som håller på med någon floskel om att Ante inte kan matchcoacha skulle bli överlycklig över Filander. Han verkar ha en fäbless för det.
Utan att lägga någon värdering i det då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Om det är så att Ante fått klart för sig att Kimmo söker annan tränare till nästa säsong så tror jag hans driv att gå långt, riktigt långt, är riktigt högt. Och gör vi det kanske Kimmo behöver revidera sina tankar och behålla Ante. Jag tror det kan gynna oss om Ante känner sig lite pressad, faktiskt. Tror spelarna vill vinna med Ante, och det kan bli lite att man spelar för Ante resten av denna säsong.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag förespråkar ett bra grundspel framför allt, vilket Ante ändå har visat att han har känsla för. Speciellt att kunna förändra spelet under seriens gång. Som nu när han stramat åt spelet och hittat vägar att optimera det med den trupp vi har.

Bredda ledarsidan och behålla Ante har hela tiden varit min önskan, oavsett hur kritisk jag låtit.

Intressant att veta grunderna om det är så att Ante vill stanna men att Kapanen vill annat som sagt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Intervju med Ante på radion nyss, lät inte så positivt med spelare borta. Han svarade något i stil med: ”Ja ser det ut som idag på träningen så ser det inte så bra ut, men det kanske dyker upp någon till imorgon efter lite Alvedon och Ipren”
Kommentera