1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2609589

Sv: Apropå nånting...
empa11: Om det är så att Ante fått klart för sig att Kimmo söker annan tränare till nästa säsong så tror jag hans driv att gå långt, riktigt långt, är riktigt högt. Och gör vi det kanske Kimmo behöver revidera sina tankar och behålla Ante. Jag tror det kan gynna oss om Ante känner sig lite pressad, faktiskt. Tror spelarna vill vinna med Ante, och det kan bli lite att man spelar för Ante resten av denna säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Det blir ju en lite knepig känsla i detta som rör Ante Karlssons roll i Timrå IK. Vi kommer få väldigt svårt att hitta en tränare som är mer röd-vit och har mer Timrå IK i blodet än Ante. Han är ju fanimej i stort sett född i gamla ishallen, Timrå Isstadion. Det blir en sorg om och när detta sker, för ingen är ju evig i rollen som tränare. Men känslan här och nu är så.

Men om man lyfter blicken lite förstår man ju snabbt att väldigt få elittränare idag har fördelen att vara coach i sin egen moderklubb. Kan någon här på forumet nämna en?

Kenta Johansson är som jag ser det den tränare som lyckats bäst att få med sig sin spelartrupp på sin linje: Att våga spela men behålla ödmjukheten.

Frågan här och nu blir väl hur vi vill gå vidare efter den här säsongen? Ett jobb som jag tar för givet att Kimmo Kapanen redan är igång med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Tror dock hans driv kommer vara densamma oavsett. Han älskar det här laget, den här föreningen, den här orten. Ligger inte i hans natur att göra annat än sitt absolut yttersta för Timrå.

Men håller med dig om att det kanske startar en extra gnista hos vissa spelare.

Kommer bli fullkomligt tokig om vi tar in någon utomstående som floppar. Då, och först då, kommer jag ansluta till den sköra skaran av avgångskrav mot vissa.

Krävs att Kimmo har en gedigen jävla plan för detta. Att han har en genomtänkt vision han nu väljer att göra verklighet av. För är detta bara någon chansning för att sätta sina egna avtryck tror jag vi är ute på riktigt tunn is.

Sen kan ju detta vara ömsesidigt med. Jag tror inte det, men jag vet inte heller.
Kommentera