1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2613183

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ja absolut, Hållander har inte varit dålig på nått sätt innan heller. Mycket handlar ju om självförtroende nu med, men det känns som att han har en helt annan självklarhet över sitt spel nu och tar för sig på ett helt annat sätt.

Håller med i din övriga analys med.

Har svårt att se att Lander skall ha tappat den nivån han hade förra säsongen helt bara sådär. Förhoppningsvis är det bara nån småskavank han dragits med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: På de stora hela så tycker Lilla farbrorn att vi har ett riktigt bra lag som om inget oförutsett händer kan komma att gå riktigt långt framöver 💪 o alla kommer att bara bli bättre i sitt spel som jag tror!!!
Föresten så blev det 1400 till boendet jag sponsrar till jul 🎄 efter oink matchen 🥳 barnen blev jätteglada när jag kom och berättade om hur bra Timrå spelade 🇺🇿🇺🇿
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vill bara tillägga att jag väldigt gärna ser en förlängning på mastermind Hanzl. Gärna ett år i taget med tanke på fjolåret.

Jag mår fysiskt illa och kan inte kolla på matcherna live utan att ha en annan Tikare bredvid mig, så jag kollar nästan alltid i efterhand. Det gör att jag kan vara mycket mer balanserad när jag slipper sitta med hjärtat i halsgropen stup i kvarten.

Och jag måste säga att jag knappt sett Hanzl göra en dålig match i år. Han gör i mina ögon jävligt mycket nytta även under perioder då poängen lyser med sin frånvaro. Jag ser ingen i laget som har en hockeyhjärna som matchar hans.

Så vill han vara kvar och inte kostar hela skjortan så är det en nobrainer för mig.
Kommentera