1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2613823

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Pääjärvi, Dahlén och Hållander ser jag inte som värvningar, det är kontraktsskrivningar. Dom skulle aldrig gå någon annanstans. Hållander har ju varit öppen med att han själv legat på Timrå om att komma hem.

Pääjärvi har varit ok. Lyytinen sänkt från utomordentligt bra till helt ok. Mieho och Rindell rakt dåliga. Rindell är svagaste back i en redan svag backsida. Skulle Mieho glänsa till lite oftare i sitt spel så skulle han vara helt ok men det är för långa dippar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Hur i helsike kan du säga att Rindell är rakt dålig och den svagaste backen i Timrå? Nionde bästa poäng av alla backar i SHL. Tredje bästa corsi av alla backar i SHL. Sjunde bästa tacklaren av alla backar i SHL. Har inte missat en match och har mest istid av alla i laget. Alltså vad mer kan man kräva?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Vart gick Pääjärvi när han kom hem till och börja med?

Även om Dalle + Hållander är "öppna mål" så har de ju fortfarande krav på en viss leverans ifrån klubbens sida, samtidigt som klubben har förutsättningar vad det gäller budget osv. Det är ju inte så att det inte fanns andra klubbar som stod och viftade med plånboken efter de grabbarna. Så vi är inte helt överens på den :)

Vad är en flopp för dig förresten? Tror vi ser flopp som två helt olika saker. Jag ser Zajac som en flopp till exempel, han var uppskriven och upphausad som en poängkung som skulle komma och frälsa vårt lag med sina pangare från blå. Det slutade med att man satt med en klump i magen när han var inne på plan istället.
Kommentera