1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2613824

Sv: Apropå nånting...
Marodören: Mycket bra att TIK sa nej till Lodin, som är en toppspelare. Tror inte på finska tränare i SHL generellt. Kan ju få tokfel om Olli lyckas hos TIK. Det funkade inte alls hos oss. Dömer inte ert val eller riktning. Tror dock inte det håller över tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Costanza: Nä så är det på förhand och man skulle ju hellre vilja ha en svensk tränare men det verkar ju inte finnas några toppkandidater där heller. Slips Filander vill jag inte ha och tror inte han passar i TIK heller men Niklas Eriksson som är SC i Örebro tror jag verkligen skulle vara en bra tränare för TIK och han hade ju en out för ett tränarjobb. Vem vet så kanske Kapanen har varit där och hört sej för men fått nej tack?

Blir det Jokinen får vi väl hoppas på det bästa och hoppas att det inte blir nåt dyrt kontrakt som vi måste stå och betala om vi måste kicka han för utebliven framgång men det är worst case scenario isf åt andra hållet kan det lika gärna bli en succé.
Annars rätt tänk med en tränare utifrån om nu inte Ante blir kvar. Inavel och kompis har följt den här föreningen sen 60- talet så fräscht ändå med nya toppar i föreningen. Visst blir det ändå lite tragiskt om Ante går det måste jag säga, känner han lite också sen SCA tiden. Dock ingen som vet men kanske blir kvar i klubben på något annat sätt. Är många personer involverad i ett SHL lag nuförtiden.
Kommentera