1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2613828

Sv: Apropå nånting...
Costanza: Nä så är det på förhand och man skulle ju hellre vilja ha en svensk tränare men det verkar ju inte finnas några toppkandidater där heller. Slips Filander vill jag inte ha och tror inte han passar i TIK heller men Niklas Eriksson som är SC i Örebro tror jag verkligen skulle vara en bra tränare för TIK och han hade ju en out för ett tränarjobb. Vem vet så kanske Kapanen har varit där och hört sej för men fått nej tack?

Blir det Jokinen får vi väl hoppas på det bästa och hoppas att det inte blir nåt dyrt kontrakt som vi måste stå och betala om vi måste kicka han för utebliven framgång men det är worst case scenario isf åt andra hållet kan det lika gärna bli en succé.
Annars rätt tänk med en tränare utifrån om nu inte Ante blir kvar. Inavel och kompis har följt den här föreningen sen 60- talet så fräscht ändå med nya toppar i föreningen. Visst blir det ändå lite tragiskt om Ante går det måste jag säga, känner han lite också sen SCA tiden. Dock ingen som vet men kanske blir kvar i klubben på något annat sätt. Är många personer involverad i ett SHL lag nuförtiden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Marodören: Farbrorn tycker som du Niklas Eriksson vore en våt dröm!! Mycket kunnig o ödmjuk med
riktigt bra känsla av hur man får ihop ett gäng 🏒🇺🇿🇺🇿
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Marodören: Jag är kluven. Det var inte längesen jag skanderade för första gången att Ante måste gå. Härinne har det skrikits ett tag kring detta men nu när det blir skarpt läge så börjar en del tveksamma röster höras.
Kompisen har sagt i flera år nu att Ante är fel person i båset. Jag har försvarat Ante o det är bara för hans Timråhjärta. Men… är det därför han ska vara kvar?
Ingen aning. Man saknar inte kon förrän båset är tomt heter det ju.

Förresten vem vet om inte Lander är den som knorrar. Jag menar… inte hade jag velat ha farsan som headcoach. Snacka om att det kan komma att skava. Jag ser det bara ut mitt perspektiv.

Nä jag droppar nog detta o förlitar mig på Kapanen. Han kör iaf inte med ”kompis o släkt” band. Precis det vi förut har skrikit om att vi inte vi vill ha längre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Marodören: Kan bli jättebra med Olli för er. Jag vill dock inte ha en till finsk tränare i MoDo innan jag dör. Är snart 50. Vill er väl även om jag är MoDoit. Håll er borta från finnar i hög position. Ingen svensk skulle få göra samma sak i Finland. Det är nåt att tänka på... Jag kan hockey ;-)
Kommentera