1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2614479

Sv: Apropå nånting...
jens_88: mycket intressant.
SHL som del i amazon prime. Ja då jävlar tror jag att det kommer bli åka av. Där kan vi snacka om ett företag som inte gör saker halvhjärtat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hela den här soppan känns inte bra.
Har för dålig koll på Jokinen som tränare för att uttala mig, men känns ju som att det blir han. Som spelare älskade jag honom dock.

Men att sätta igång en sån här mediekarusell mitt i brinnande säsong är ju inget man älskar. Menar inte att någon gjort något fel, men hela faktumet känns brunt. Om det nu mot förmodan finns groll i truppen, hur snyggt är det att detta kommer som ett brev på posten?

Vi klagade mycket på Nubbens transparens men idag saknar jag den som kuken. Har Ante något nytt på G? Har Kimmo tillsammans med Ante varit överens om detta längre än vi trott? Vad exakt är det man vill förändra i vårt spel? Klart vi kan förbättras, men jag önskar mer insikt för att kunna vara tillfredsställd. Annars har jag mycket respekt för sekretess, men när man skeppar en presterande lokalpatriot vars son är kapten över skutan så kräver jag rätt mycket kött på benen innan jag blir nöjd.

Tryggheten av att vara ett lag som kämpar om slutspel med en tränare man vet gör allt för klubben, triumferar en chansning för att soumifiera oss ännu mer och riskera att kasta oss ner i skiten igen. I alla fall för mig.

Jag vet inte. Det här blev inte bra, men jag hoppas det BLIR bra.
Kommentera