1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2614485

Sv: Apropå nånting...
Hela den här soppan känns inte bra.
Har för dålig koll på Jokinen som tränare för att uttala mig, men känns ju som att det blir han. Som spelare älskade jag honom dock.

Men att sätta igång en sån här mediekarusell mitt i brinnande säsong är ju inget man älskar. Menar inte att någon gjort något fel, men hela faktumet känns brunt. Om det nu mot förmodan finns groll i truppen, hur snyggt är det att detta kommer som ett brev på posten?

Vi klagade mycket på Nubbens transparens men idag saknar jag den som kuken. Har Ante något nytt på G? Har Kimmo tillsammans med Ante varit överens om detta längre än vi trott? Vad exakt är det man vill förändra i vårt spel? Klart vi kan förbättras, men jag önskar mer insikt för att kunna vara tillfredsställd. Annars har jag mycket respekt för sekretess, men när man skeppar en presterande lokalpatriot vars son är kapten över skutan så kräver jag rätt mycket kött på benen innan jag blir nöjd.

Tryggheten av att vara ett lag som kämpar om slutspel med en tränare man vet gör allt för klubben, triumferar en chansning för att soumifiera oss ännu mer och riskera att kasta oss ner i skiten igen. I alla fall för mig.

Jag vet inte. Det här blev inte bra, men jag hoppas det BLIR bra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: som sakt tidigare. Att byta tränare ofta är loserfasoner. Hoppas på det bästa dock.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Samtidigt så är detta en del av hockeyvardagen idag. Rönnberg har ju redan sipprats ut att han skall till Schweiz, men då alltså säsongen 25/26, då har han en hel säsong till att behöva möta upp allt snack.

Det kommer ut tidigare och tidigare i media, även vad gäller spelare som skall lämna sina klubbar för andra lag.


Det är definitivt inte Kapanen som sipprat detta, utan nån annan som har svårt att hålla tyst, i allafall om man tolkar Kapanen rätt och hur frustrerad han lät när detta kom upp på tal.

Nu tror jag att Ante tyckte det var bra att man gick ut med detta för att kunna fokusera fullt ut på resterande del av säsongen.

Det kan bli vad som av lösningen med Jokinen, men jag tror att om Ante upplevde att han fick utstå kritik, så lär det definitivt inte bli lättare för Jokinen som en utländsk tränare. Där lär tålamodet vara ännu kortare hos folk innan motorsågen går.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Jag har klagat på Ante en del under säsongen, men jag har klagat nå jävulskt mer på dom andra gökarna i båset.

Jag förstår fortfarande verkligen inte vad Molinder ens gör kvar, hade hellre accepterat att man börjar botten upp istället för att direkt göra sig av med huvudtränaren.
Kommentera