1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582199 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2614723

Sv: Apropå nånting...
Jag gillar inte det här med att Timrå ska ta sig till nästa nivå. Idag är vi med bland de 6 bästa i SHL i två säsonger. Best ever! Vad är då nästa nivå? Dominera i Sverige? Med 4.000 på läktaren och utan miljonär som pumpar in pengar år efter år? Jag gillade det här med hemvävt, satsa på juniorer och hemvändare. Vad händer nu? Hoppas jag har fel men jag är skeptisk. Som nån skrev, man har en klump i magen av det som händer Ante. Gör man rätt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag känner mig också kluven, Ante har gjort otroligt gott för klubben och verkligen vart med på resan för att etablera oss i högsta serien. För det hoppas jag han kommer hyllas och vad vore inte bättre än att få avsluta på bästa vis till våren. Lite som Lander säger så hoppas jag grabbarna steppar upp en nivå som finns i dom och spelar för Ante som en hyllning.

Kapanens drag är vågat och om det inte lyckas så kommer det storma rejält. Den nya tränaren oavsett vem det blir kommer ha stora skor att fylla och kommer rätt snabbt jämföras med Ante. Men lite som traden ifjol när han gjorde en skaplig ändring på backsidan väljer jag att avvakta med någon sågning och hoppas på det bästa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
pingvin: Ja, vilken väg är bäst? Forstätta satsa som vi gjort fram till nu. Fast har vi råd med det? Råd som i att klubben haft maxflyt med vår hemvändarstrategi de senaste två säsongerna. Det ser väl inte ut som vi har så jävla många spelare alls som är på flykt i andra ligor vare sig i nuläget eller mer på sikt.
Så det är kanske nu - om någonsin - det verkligen är läge att lägga i den där högre växeln.

Men gör man det med en finsk före detta elitspelare, som visserligen är elittränare nu, men som aldrig förut verkat i svensk ishockey? Det är väldigt vågat och en stor chansning som jag ser det. Från tryggheten och vetskapen om vad Ante Karlsson stått för, till som nog de allra flesta här känner, en ovisshet och jag känner en rädsla för något vi självklart inte vet ska hända, men som man ändå på flera olika sätt befarar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
pingvin: får samma känsla
Men
tycker kapanen att
ante & co.inte får ut max av alla hemvändare??
eeh ja vette fan,
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
pingvin: Nästa nivå är att börja bli attraktiva att få behålla de egna talangerna, som bröderna zetterberg till exempel.
Då måste vi hitta vägar att bli lika attraktiva som klubbarna som kan locka med pengar, men att vi kanske har annat att erbjuda istället.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Kan man kolla på Hartman ikväll på nån kanal tro?
Kommentera