1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2615435

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0: Otroligt bra. Snacka om ett 5/5 beslut att ta denna intervju. Att lugna. Föra dialog med sina fans. Ge inblick hur tankarna går när så sjukt mycket rykten sprids.
Detta gav mig faktiskt direkt lite ro i allt grubbel. Hatten av Kimmo!

Men det här visar ju också på att det inte ska råda något stort missnöje med Ante 👇 Den bilden har ju spridits så pass mycket på senaste att det typ blivit någon allmän sanning. Irriterande!
Uppladdat:

450x300-img7308.jpegimg7308.jpeg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Det finns ju inte en sportkeps att Kimmo skulle sätta sig i lokaltidningen och såga Ante längs med fotknölarna och kasta honom under bussen.

Det finns flera personer oberoende av varandra som har hört ryktet om att det finns gnissel mellan Ante och spelare, samt de intervjuer han har gjort under match och efter, där han kastar individer under bussen.

Jämför honom mot Roger Rönnberg som aldrig kastar laget under bussen, han bröstar den alltid (utåt sett) och sedan tar han diskussionen med laget bakom stängda dörrar.

Med det sagt så tycker jag också att det är tråkigt att Ante får lämna och att framtiden känns läskig. Men Kimmo ser ut att göra de bästa besluten för Timrås framtid :)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Rollen som sportchef är nog inte alldeles enkel. Man ska både vara här och nu och se till att laget fungerar enligt den kravbild man ställt upp. Det ska vara högt i tak och du ska klara av att vara öppen med allt och alla. Samtidigt som du ska hålla reda på dina spelare/ledare och klubbens behov både här och nu, men även kunna ha det längre perspektivet i vad som behöver förändras. Här är givetvis cash in och cash ut den springande punkten. Vad vill du göra kontra det du har råd med.

Fallet Ante Karlsson tycker jag att Kimmo klargör på ett mer än tydligt sätt för i intervjun i ST. Klubben han är sportchef för står väldigt mycket och stampar i Antes ledning. Med den trupp vi har nu får man nog ändå säga att vi känns hyfsat etablerade. Vi kommer alla gånger inte behöva kvala den här säsongen.

Ante Karlsson är en mästare på att bygga lagsammanhållning och trygghet. Det är stort A Plus just där. Det här är förstås jätteviktigt i alla klubbar. Inget fungerande elitlag missar på den här punkten.
Men sen då? Att ta "nästa steg"? Här kommer, jag ska inte säga bristen, men luckan som fattas Ante i hans ledarskap. Men att kunna ta sina spelare ytterligare en nivå, den nivå som krävs för att kunna utmana om placeringar i den absoluta toppen. Saker som vilken kravbild man har med sig t.ex i hur man tränar. Och som man tränar spelar man. Ni fattar?

En lång lista rappakalja kanske. Men i vilket fall väldigt mycket min bild av både dåtid, nutid och en framtid som jag efter ett par dagar i kanske inte chock- men sorgtillstånd, kunnat landa i. "Varför i helvete gör Kimmo sig av med Ante??#?", tänkte jag där och då. Nu har den känslan lagt sig helt. Jag är istället full av framtidstro och tillförsikt om vad som mycket väl k a n komma. Lugnt och fint kan laget ta sig an andra halvan av säsongen. Man vet om de förutsättningar som råder. Det är inga frågetecken. Man har EN uppgift: Att klara av att vinna för sig själva och för den ledaren som fört dom dit man är idag - Ante Karlsson! ❤️🤍
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ännu bättre om TIK lagt ut något liknande själv.
Kommentera