1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581562 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2619146

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
söder över: vettefan vad som händer. Backarna för svaga. Är Erixon skadad? Inga närkamper där. Rindell spelar livsfarligt emellanåt,säkerhetsrisk.... Måste vara anfallare som ska göra mål täcka upp det backarna inte gör ,så dom sen inte har ork att vara starka att kunna göra mål? Eller är det nu liten spricka i laget, om vissa spelare står upp för Ante och vissa vill ha ny tränare. Dom spelar inte som ett lag nu. Blir frustrerad på vad som händer och varför. Och inte gjorde Erixon mål i går väl?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Annaaa: Jo, men tyvärr i fel kasse.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Örebro HK 2023-12-26
Annaaa: Min tagning på vad som händer är att vi gick in i säsongen med en i bästa fall ”ok” backsida. Att denna lagdel sedan lidit frånfall på någon ordinarie pjäs typ från start, får konsekvenser på samtliga andra lagdelar. Någon som vet hur många matcher av dessa snart 30 vi fått spela med full backuppsättning, eller iaf bara 1 ordinarie borta?

Sen har vi stundtals gjort det bra ändå, men i långa loppet kommer denna situation inte göra oss vinnande i längden. Att det ser trubbigt ut i anfallet stundtals är ju också en delfaktor av detta, då det blir helt annat ansvar på FW när vi går på få och orutinerade backar.

En sak jag inte riktigt kan förklara är hur vi kontinuerligt missar solklara mål. Igår var det väl typ 3 öppna kassar? Fille hade något friläge osv. Öreplast lägger den kliniskt i kryllan typ. Vissa av dem som missar vet vi kan ta betalt, så nog måste det gå något hjärnspökesjuka hos vissa.

Sen kan man peka allsköns vägar vems fel det är att det är så här. Var sportchef naiv? Har fystränaren misskött sitt jobb? Tränar vi för hårt? Är tränartrojkans taktik vid skador fel? Vette fan. Men med denna situation känns det som vi presterar vad man kan förvänta lite: Upp och ner, men stort minus på uthållighet och struktur.

Gör puckarna och skydden mjukare så vi inte åker på benbrott kanske?
Låst ämne