1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2624046

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2024-01-04
Olle: Tack och lov så bedömer man ju inte en spelare enbart på vad som står i poängprotokollet. Speciellt när man har ett helt lag där det gnisslar.

Jag tycker och har tyckt hela säsongen att Hållander har stått för ett hårt arbete och att han verkligen visar på isen att han vill att laget ska gå framåt. Han gör sina soloräder och försöker bryta in framför mål, han kämpar hela vägen ut i varje byte han gör, men precis som alla andra spelare är han människa och begår misstag. Men du ser fan aldrig den pojken hänga med axlarna och slöåka.

Dahlén, Hanzl och ett gäng andra ser ut som att de sålt smöret och tappat pengarna i vart och vartannat byte de gör och jag är så urbota jävla less på att se den inställningen på isen inför oss supportrar som betalar dyra pengar för att komma och kolla på dem.

Det här problemet är ju mångsidigt och tillsyvene och sist så börjar det hos spelarna själva, vad vill jag sätta för avtryck i laget? Hur vill jag uppfattas? Vad vill jag ska vara mitt varumärke inom det här laget? På tidigare nämnda spelare så känns det som att deras varumärke är att vara lite skönglidare som inte tar hela jobbet.

Och här kommer Antes roll in, han måste förfan skicka signaler till vilka beteenden det är han vill bygga inom laget. Ska man verkligen få fortsätta vara på isen när man byte efter byte och match efter match åker runt som en liten såskopp?

TLDR:
Hållander är med ett fåtal andra en av våra viktigaste spelare i laget och jag tycker att fler borde visa samma pannben på isen som han gör.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2024-01-04
Cobbel: Hanzl tycker jag inte hängt med huvudet tidigare men igår var det inte på skaft helt klart. Och Antes problem hela säsongen har ju varit att han inte kan coacha baserat på hur man presterar för stunden. Vissa av våra bärande spelare får vara hur dåliga som helst men ändå lira i en 1a/2a kedja samt PP.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Linköping HC 2024-01-04
Cobbel: Håller med dig helt och hållet. Med en ny tränare som t.ex Jokinen tror du att de du nämner tillåts att såsa och inte ta hemjobbet? Blir de bänkade om de inte gör jobbet? Ante vågar inte bänka Dahlen mfl. Vågar någon annan det?
Låst ämne