1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2628529

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Labban: men vadå ”ante spelar Dahlén vid fel lägen” vi betalar Dahlén så in åt helvete mycket med pengar. Han vill vara en stjärna, ante gör helt rätt som sätter in Dahlén i avgörande lägen, det ska Dahlén kunna hantera. Men det har inte blivit så, Dahlén har stjälpt laget i en hel drös med matcher, den skiten ska inte landa på ante karlsson.

Vi har gått bort oss i värvningen av Dahlén och några till. Dom suger upp en alldeles för stor del av budgeten och det är därför vi måste förlita oss på spelare som Mieho som inte har något i den här ligan att göra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Lyssna nurå när man inte får credit hur man spelar utan får skit från någon????? Och jo den skiten är Ante skyldig till!!! Vart har du sett ngn spelglädje i laget sedan länge ? Alla har tappat den sedan många matcher tebax
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Största prio nästa säsong är att lösa en backsida värdig SHL. Men då måste det frigöras pengar och brytas kontrakt. Känns som omöjligt uppdrag för Kapanen. Är såklart inte bara att bryta kontakt hit och dit. Men hoppas han gör allt han kan för att få bort exempelvis Erixon och Eronen. Hanzl blir knappast kvar. Där kan man frigöra en del pengar. Men då ska det fortfarande in med en ny 1a center.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Dahlen, så jävla trött på att höra hans namn nu för tiden. Ska ha ett sånt jävla klubbhjärta, men kämpar bara åt ett håll på 60% av sin kapacitet. Endå har han extremt starka åsikter på hur Ante coachar laget, och skulle det vara som de troll ni är som " jag har kontakter inom Timrå men tänker inte säga nåt" att dahlen har skapat en grej inom laget så skulle jag gärna se han dra till Schweiz istället för att han ska stanna.

Han är helt enkelt för dålig, kolla rattie, han var super offensiv och mega tönt defensivt men han har insett att han måste ändra sin spelstil. Dahlen som har mer Shl erfarenhet gnuggar på i samma takt i tron att han är "SHL's superstar"
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Alla som sett Dahlén spela vet att han inte är rätt spelare att sätta in t.ex vid avgörande läge att försvara en ledning och motståndarna har tekning i offensiv zon i slutet av matcher. Förstår inte varför man ska försöka få honom till någon spelare han inte är. Finns ingen spelare som är bättre än alla andra och ska spela alltid i alla avgörande lägen, alla har sina styrkor och svagheter och där tycker jag Ante inte riktigt har lyckats identifiera vilka man ska sätta in och när.
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: man skickar iväg Halloran på en gång föratt han gör inte jobbet men.. har ganska mycket tålamod till Dahlén. :)
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Olle: Sätt in Dahlén i Boxplay med din logik
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2024-01-11
Känns som om man vill fälla en tår, det här känns värre än en besvärlig skilsmässa.
Låst ämne