1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581553 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2631270

Sv: Apropå nånting...
Red Bulls: Jonte kritiserar att man kört samma PP i hela säsongen och tycker det är dags att kanske ändra något, i en intervju under matchen i TV4. om han påpekar det lite "fint" under en matchintervju kan man ju lägga ihop 1+1 vad som sägs bakom stängda dörrar bland annat, där går det nog lite hetsigare till. Sen är han knappast ensam om det, och det lär inte vara det enda problemet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: på funkar ju inte särskilt bra,så kanske han har en poäng där. Funkar det inte,prova nytt tänker jag
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Jag vet inte, det kanske bara är jag, men skulle inte de spelare som oftast spelar PP kunna få helt fria händer att bygga ett PP-spel som helt passar dom? Jag vill någonstans tro att det redan nu är såhär, men med tanke på vad som sägs och den öppna kritiken så är det uppenbarligen inte så det är.

Vilket är tråkigt, för nog finns det nog med idéer och skills för Dahlén m.fl att spela PP helt utan Antes bevingade ord.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Känns ändå på något sätt konstigt ifall det är Dahlen som är jobbig. Vill ha känslan av att Lander och Jonte är bra vänner, så känns inte som att Jonte därmed vill kasta Ante framför bussen. Men ja, ser man enbart till intervjun så framstår det ju som så.
Kommentera