1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582312 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2631956

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: Trots att vi har haft lätt mot Frölunda de 2 senaste säsongerna tror jag att det blir torsk ikväll. Och då blir det ett ångestmöte mot Oskarshamn på lördag som jag tyvärr tror att det är stor risk att vi torskar också. Med tanke på stämningen i truppen nu och skadeläget. Önskar att jag kunde vara mer positiv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Jag skulle vara skitnöjd om vi kunde vinna en av denna veckas 2 matcher. Om det är ikväll eller på Lördag spelar faktiskt mindre roll men poängen börjar bli dyra nu och 3 pinnar skulle hålla kvalspöket borta ett tag till.

Tyvärr är det väl risk att våran decimerade backsida fäller oss idag och sedan blir det precis som du säger svår ångest borta mot OINK på Lördag. Om jag ska se något positivt i detta så är det väl att vi har bortaplan på Lördag och kanske kan spelarna spela lite tajtare, tristare och utan 2 ton på axlarna. Sedan lär ju Svensson garanterat vara tillbaka på Lördag (om han inte är tillbaka redan ikväll)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: jag fixar så trenden bryts idag. Ska spela 1000kr på Frölunda så poäng får vi idag!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Vi få se vad somm hänn???
Ja ha vari på Apoteket å hämtat ångestdämpande nu å Bolage å köpt en flarra flytande Explorer i Petflarra..
En måste va förberedd för dä värsta ikväll..
Menn de kann fan int skyll på uppladdning ikväll..
Dä ha haft sen i lördas på sä rabbuslingarna!!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Vi får väl se vart det tar vägen. Det är ju vuxna människor med ögonen på sig. Jag har ingen aning om nuläget när det kommer till stämningen i truppen men du kanske har dagsfärsk info? Annars tänker jag att de kanske ändå reder ut de värsta surdegarna och kommer samman såpass att de kan slutföra säsongen med nån form av heder i behåll. Vi får kanske lite svar ikväll kring detta
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Finns inget att vara positiv över denna säsongen. Så det är inte konstigt att du känner så. Tur att säsongen snart är över.
Kommentera