1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581545 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2632696

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: ja nu längtar man till att hockeykväll pratar i 10 minuter om matchen 🤣🤣🤣
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Men hörrni, vilken matchjävel det blev ändå. Syntes redan från första nedsläpp att det här skulle bli något helt annat än Rögle-debaclet. Nu fajtades man och spelade som ett lag igen, änte-fucking-ligen.

Och då händer det bra grejer. Trodde inte på seger efter första, eftersom Frölunda såg oskönt segertrygga ut. Vi skapade framåt, sure, men...magplattan såg ut att hålla även i kväll.
Men: då började vi plötsligt skjuta bredvid. Jonte fick göra sitt rekordmål efter riktigt snyggt spel, och plötsligt ville alla ta efter. Pääjärvi är årets Wall-E när det gäller frilägen. Ingen fundering, bara trycka dit den. Och Lander! Lander! Jävlar så det brann i blicken ikväll. Då är han så jävla majestätisk. Ett par patenterade enhandsdragningar också, med motståndare hängande på sig likt Starostenkos blyväst. Låt det för Guds skull fortsätta så.

Och hela den kedjan var majestätisk. Hållander är löjligt betydelsefull. Speeden, drivet, rakheten. En underbar spelare på alla sätt. Sen Wedin på det. World Cup-wedda må vara 5 år bort, men han har fortfarande en jävla verktygslåda. Må han hålla sig hel. Det blir bara bättre där.

Bakåt lyckades man hålla ihop det bra, trots allt. Mycket hänger på mindsetet där. Nu var både backar och forwards rappare i åkningen, och täckte ytor och puckförande spelare betydligt snabbare. Då blir det lättare att freda sig.
Man älskar ju Rindell ändå, trots att han är en klart bidragande faktor till att man börjar se ut som en grävling i frisyren. Han har verkligen en flair i offensiven som det här laget skriker efter. I synnerhet när Lytet är borta.

Cred till ledarstaben också, som - äntligen - komponerat kedjorna utifrån hockeysnacksexpertisen. Såg mycket mer balanserat ut (även om Lundin inte riktigt ser ut att vara i komfortzonen). Och: resolut agerande på målvaktsfronten! Den blev jag faktiskt chockad av på riktigt. Inte lika chockad som när man häromsistens tog en tidig timeout, men likväl.

Känner att jag verkligen gillar Frölunda. Vill möta dom oftare. Hoppas på samma trendbrott som vid förra mötet - då hade vi också en dålig räcka matcher, vann, och sen fortsatte vi plocka treor av bara farten. Repris, bitte.

Ja, jävlar i vår lilla låda. Nu mår man. En stooor wirre har elegant slunkit ner, och jag ser redan fram emot att snacka hockey i morgon med frölundakollegan. Får se om han tycker att det är ett lika roligt samtalsämne som det varit den senaste månaden.

Tack Timrå, det här behövdes verke-ligen!

Hockey är en underbar sport!!!1
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
4 minuter och 18 sekunder pratade hockeykväll om Timrå. Nytt rekord 😃
Kommentera