1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2637740

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
empa11: Han är ny och har redan stått för X antal snedsteg som Torines inte gjorde under flera år, som en jämförelse. Bara för att han varit trevlig mot dig på era häftiga frukostar så bör du väl kunna bredda perspektivet en aning, och se på saker nyktert.

Nej, jag hatar inte att du ifrågasätter rykten, gör det bäst du vill. Det jag hatar är att du ständigt förminskar andras "insyn" medan du själv sväljer betet i allt du hör. "Dina källor är de enda källorna", typ. Tanken med forum är väl att dela information, åsikter etc. men du har en tendens att skjuta ned det som DU inte hört. Källkritik i all sin ära, men allt är inte svart eller vitt.

Det hade kanske inte varit så mycket personligt att gå på om du inte satt och gnällde om hur miserabelt livet är eller hur skönt det ska bli med en tredagarsfylla i Vemdalen, men du är ju som en öppen bok. Även om du nu, vilket jag också tycker att du gör, för en öppen ton härinne så har du rätt nära till att förminska andras åsikter och information. Jag har visserligen suttit och skrattat gott åt dig några gånger om hur otroligt snett du är ute, men agerar som att du spelar i laget.

Hur jag uppfattar dig som person via text ligger ju på dig i stor del, och att vi är annorlunda som individer. Om det nu spelar roll att vara omtyckt av alla så får du väl se över ditt sätt att skriva, om inte, strunta i det. Jag vet att jag inte blir bästisar och bundis med alla, givet hur jag är eller skriver, men that's life.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
jhnd91: ”Bara för att han varit trevlig mot dig på era häftiga frukostar”

”Det jag hatar är att du ständigt förminskar andras "insyn" medan du själv sväljer betet i allt du hör.”

”Det hade kanske inte varit så mycket personligt att gå på om du inte satt och gnällde om hur miserabelt livet är eller hur skönt det ska bli med en tredagarsfylla i Vemdalen”

”Jag har visserligen suttit och skrattat gott åt dig några gånger om hur otroligt snett du är ute”

Det här tar fan priset. Nog för att jag är öppen, inte döljer vem jag är, vad jag är ledsen över eller vad jag är glad över samt vad jag gör, men att någon sitter och sparar på dessa åskådningar, för att sedan peta in i diskussioner om en sakfråga måste du själv hålla med om är sjukt obehagligt?

Det blir ju ett ypperligt kvitto på att jag inte kan vara sån, om det ska spä på din negativa bild av mig för att sedan använda som något argument mot mig och mina åsikter/diskussionsfrågor? Det är kanske din rätt att göra, men självklart inget jag vill ska fortgå.
Om du lagt på minnet gällande min sjukt trevliga tredagarsfylla i Vemdalen, och tycker den härrör till denna diskussion, så har du garanterat lagt på minnet med där jag delat med mig av tillökning i min familj samt bortgång. Inget jag ens nära vill riskera dras upp i en sakdiskussion.

Självklart behöver jag inte vara omtyckt av alla, men du ger en sjukt obehaglig vibb av ditt ogillande av mig, och SÅ mycket är inte detta forum värt för mig. Så detta blir mitt sista meddelande!

Gällande det jag citerat:
1. Jag sväljer absolut inte betet gällande allt jag hört, jag framför dock ibland VAD jag hört. Säger det aldrig som en absolut sanning. Stor skillnad.

2. Jag har aldrig träffat honom på en frukost. Citerade dock Kimmo en gång från en frukost.

Alla andra: Ta hand om er och ha det bäst!
Låst ämne