1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2637828

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Villervalla: Finns en artikel i ST där han säger bla: "Det finns ingen enskild händelse eller särskild sak som föranleder mitt beslut, det är något som vuxit fram den senaste tiden. Det är ett beslut helt baserat på egna insikter".
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Rip Kirby: Att vara klubbchef är ju speciellt, då det är så otroligt många människor som bryr sig helhjärtat om föreningen man representerar. Givet detta blir ju kraven oftast större och kritiken hårdare, det får man räkna med. En bra grej är ju då att "smörja upp" fansen, att synas, att höras och verka utåt å Timrås vägnar. Jag >tror< att förtroendet då blir så mycket större då man lär känna personen bakom rollen, mer än någon som inkasserar en lön varje månad och blir rätt lätt att kasta problemen på.

Det var nog ett för stort steg för honom att byta till denna bransch, och jag tycker det helt plötsligt börjat storma för mycket i en föreningen som jag upplever mår rätt bra i övrigt.

Moget beslut och hoppas på en bättre framtid!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Rip Kirby: Känslan jag får, efter att ha lyssnat på delar av mötet som någon här la ut länken på (till Teams) häromdan, där en märkbart påverkad Lasse Backlund försökte mana de helt naturligt irriterade föräldrar som fanns med på mötet till lugn, är att man gemensamt med Sundberg kommit fram till att det inte finns någon annan väg att gå än att han lämnar. Ska klubben kunna gå vidare med något som helst förtroende och självrespekt måste han bort. Klubben behöver rätt person på rätt plats. Vi kan kalla hen Torines 2.0. No pressure...
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Rip Kirby: Jo jag har läst det men man skriver inte ut att man blir uppmanad att avgå, det gör man med hänsyn till personens chans till ett nytt jobb.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - MoDo Hockey 2024-01-25
Rip Kirby: Kan mycket väl vara som han säger. Han har inte känt att han passat i rollen. Detta med damlaget var bara bägaren som fick det hela att rinna över. Har från första början tyckt han var en lite udda fågel. Men önskar honom all lycka till i framtiden!
Låst ämne