1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2641072

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: För en novis lekman så ringer det inga klockor för denna nya värvning men utifrån diskussionerna här gissar jag att det är en av de större löftena i inhemsk hockey.
Ser dock att killen är 02a så kanske inte från allra översta hyllan? Har han gått tidigt i draften?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
sargad: Inte draftad alls. Vi får nog se denna värvning mer som en breddning av forwardssidan mer än som en spetsvärvning samt att Anton får ses som satt på tillväxt. Vi får ju också se vilka som blir kvar av de som inte har kontrakt (eller om någon med kontrakt ändå flyttar på sig).

Lär inte heller vara speciellt dyr vilket går hand i hand med den ekonomiska situationen. Han är ju dessutom inte finne... =P
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
sargad: Njae, ingen koll alls egentligen. Kan säkert vara en spelare för 4:e kedjan till att börja med. Som jag förstått det så kom han från div 1 förra säsongen.
Så det är nog inte snack om nån supertalang, utan det blir väl att skynda långsamt som blir melodin. Med de förutsättningarna att komma från div 1 och nu bottenlag i HA, så har han väl förmodligen inga "krav" på att få spela högt upp i hiarkin heller från start.

Jokinen ser väl kanske en bang for the buck med utvecklingspotential.

Vad han är för spelartyp får nog nån som sett honom ge en klarare bild av honom kanske. Jag gick ju lite på poängproduktion så att säga.
Kommentera